Bygget går framåt :)

Huset levererades igår och nu är snickarna i fullt arbete. Stommen till vårt jättegarage har börjat resas idag. Jag och David har börjat grundmåla räcken till balkongerna och när man tittar på högarna med panel som ska målas så förstår man att vi inte kommer vara sysslolösa i sommar 😉

Panelhögarna som ska målas, svårt att fånga på bild hur mycket det verkligen är….


Fick en leverans med taktegel idag, lasten vägde in på nätta 11 ton…

Garaget tar form, bilarna kommer att rulla in på övervåningen.

Sprang en sträcka för Trångsviken Woolpower igår under St Olavsloppet, blev en fin löpning på drygt 8 km och tiden 31.12. Är nöjd med tanke på att min vänstra höft krånglat i några veckor och den gjorde sig påmind under loppet. Men det är otroligt hur man kan förtränga smärta när man har en nummerlapp på sig… Vi är efter två dagar med i tätgruppen och leder med 11s före tvåan och 1,36 före trean. Lär bli en tuff kamp ända till Trondheim.

Tidigt imorgon kör jag till norska gränsen för att ta tredje dagens första sträcka på 5,4 km, efter det kör jag tillbaka för att åka iväg med PWC-kontoret på personalgalej i Hammerdal. Ska bli kul att få träffa alla sina blivande kollegor 🙂

Nu ska jag ta och packa ihop mina grejer inför morgondagen och sedan blir det tidigt i säng, vi hörs!

5 kommentarer på “Bygget går framåt :)”

  1. Va roligt att du bloggar igen 🙂 Husbygget går verkligen framåt, det är en hel del ni har att måla men rolig sysselsättning 🙂

  2. Har tittat på din blogg varje dag och det är jätteroligt att du börjar skriva lite mer nu. Du har verkligen gjort ett bra jobb med den nya hemsida ska också sägas 😀

      1. Å älskar vitt!!! 🙂 vi har dessvärre ett gammalt hus i falurött så det går inte måla om men överallt inne är det vitt!!

Kommentarer är stängda.