Snabbvisit i Helgum

Åkte som sagt en sväng till Norge igår och sprang en sträcka för mitt lag på St Olavsloppet. Sista kilometern var riktigt jobbig men jag krigade mig fram till växlingen och kunde skicka ut Kajsa i ledning. Idag var det sista etappen och det blev en rysare mellan oss och två norska lag, men som väntat hade norskorna några riktiga trumfkort på slutet och vi fick nöja oss med en tredje plats. Nöjda trots allt och framförallt har vi haft riktigt kul, nästa år tar vi dem!

Efter Norgetrippen svidade jag om och åkte med PWC till Hammerdal för en trevlig kväll med middag och roliga lekar. Jättekul att få träffa mina blivande arbetskamrater och jag längtar väldigt mycket tills jag börjar jobba, kommer få världens trevligaste kollegor 🙂

Idag har jag och maken målat panel och på eftermiddagen packade jag ihop lite grejer och körde till Helgum. Syster Jenny och Markus tog över min plats vid penseln, stort tack för det!
Imorgon ska jag prata skytte och skjuta på Höga Kusten Game Fair och sedan åker jag till författar-Sara för att jobba med boken, trevliga dagar framför mig 🙂

Hoppas ni njuter av helgen och stort tack för att ni fortsätter kika in här, bloggutseendet är inte riktigt klart ännu, kommer fortsätta fixa med det när jag får tid.

 

3 kommentarer på “Snabbvisit i Helgum”

  1. Glöm inte stövlarna då du ska på hk game fair. De behövs om du inte gillar lera upp till knäna 🙂

  2. Ja de var helt fantastiskt att få träffa dej och surra om skidskytte, att du skulle va trevlig det förstod jag nog men att du skulle ta dej tid och prata som du gjorde var helt otroligt. Nu har man nåt att tänka tillbaka på när man kollar skidskytte i framtiden. hoppas du nu kan övertyga gubbarna att NI ska ha VM i Östersund, men me de smilet så går de nog vägen. Lycka till nu me allt du har framför dej. Dennis

  3. Jag gör ett försök att ”nå” dej.
    Lycka till med huset och nya jobbet!

Kommentarer är stängda.