Cykeltur och bio

Nu har arbetskraften från Värmland åkt hem, men galet vad mycket vi hann med under deras vecka här! På torsdag kommer dock nästa arbetsgäng från Helgum för några dagars arbete och umgänge 🙂
David har målat en massa idag men jag slapp undan, är ju så sjukt höjdrädd så målningen längst upp i taknockarna lämnar jag gärna över till andra. Har dock paxat all målning som utförs med fötterna på backen.

Jag tog istället en cykeltur ute på Frösön, men vägvalet var inte det bästa så det blev mycket spring med cykeln i snårskogen runt lerhål. Är ingen fena på MTB-cykling så jag vågade inte ge mig på den djupa leran och vattnet. Är säkert en grymt fin tur en sommar då det inte regnat varenda dag… Får testa igen när/om det torkar upp 🙂

Nu ska jag och maken snart iväg på bio, Ice Age 4 blir det. Älskar de filmerna!

 

 

2 kommentarer på “Cykeltur och bio”

Kommentarer är stängda.