Mästarnas Mästare

Idag blev det äntligen officiellt att jag kommer att vara med i nästa omgång av Mästarnas Mästare! Ska bli superkul och verkligen något jag drömt om att vara med i.
Inspelningarna blir i september nere i Grekland, känns inte helt fel med tanke på detta härliga ”sommarväder”…..

Nu ska vi till ”Annersia” på middag, tudels!

 

17 kommentarer på “Mästarnas Mästare”

 1. Va roligt har länge velat se dig delta i mästarnas mästare ska bli spännande att följa 🙂

 2. Kul att du ska vara med i ”Mästarnas mästare”! Läste på aftonbladet att även Magda ska vara med, spännande att se er tävla mot varandra. Lycka till! 🙂

 3. Å va kul! Läste om det på Aftonbladet! Grekland låter ju inte helt fel 🙂 🙂 🙂

 4. Fan va roligt att du ska va med (Magda också). Det skulle vara hur kul som helst om du vann så du får väl börja träna stenhårt snart igen 🙂 .

 5. Vad roligt att du ska vara med i Mästarnas mästare! Det ser jag mycket fram i mot! Lycka till 😀

 6. Ska bli grymt spännande att följa både dig och Magda i ”Mästarnas mästare”!! 🙂

 7. Nu har man något stort och roligt att se fram emot !

  Kämpa på Helena det kommer att bli skoj 🙂

 8. Så roligt att du ska vara med i Mästarnas mästare, jag kommer sitta bänkad framför varje avsnitt och heja på dig =)
  Roligt att du fortsätter med bloggen =D

 9. Åh va kul! Älskar det programmet och med dig och Magda kan det inte bli mycket bättre 🙂 Lycka till!

 10. Härligt att höra de har jag sett fram emot sen det började. kommer att sitta klistrad framför TV när det är. Hoppas sommaren flyter på för dej, sorry för ordvalet men det stämmer väl även för dej skulle ja tro att de flyter.
  Ha de så gott nu å va rädd om dej.

 11. Roligt att du får möta Magda också. Jag håller, så klart, på dig 🙂 Glöm inte en buff mot solen!

 12. Spännande att följa ert drömhus växa fram ! Där kommer att rymmas både barn och hundar, gymrum och rum för dina och Davids alla skidor och cyklar! Jippie! Nästa MM ser jag verkligen fram emot! Precis vad jag önskade, efter att du abdikerade från skidskyttedrottningtronen (25 bokstäver! det längsta ord jag skrivit under min arb.karriär. Till din ära!) . Kanske ni ska till Kreta och tävla, min favoritort i Grekland. Ha det så skönt! Jag ska heja på dig 99,9 % och lite på Magda också! Skön sommar ! Hälsn. från ”mormor Anja”.

Kommentarer är stängda.