Jämtland på fötter

Igår avverkade jag halvmaran från Brunflo till Östersund på tiden 1:25:39, detta räckte till en andraplats dryga minuten bakom en norska. Men jag är sjukt nöjd då det är personligt rekord med 1,5 minut på distansen och detta trots en jobbig motvind.
Idag mår kroppen inget vidare, benen är ordentligt trötta och jag har träningsvärk långt upp i ryggen. Känner mig dock piggare än igår då jag hade väldiga problem med att få i mig mat efter racet, magen var ordentligt i uppror efter urladdningen.

Idag blev det några timmar på bygget med att röja undan skräp och kapa upp en massa spill till ved, kommer värma härligt i vedspisen i vinter 🙂 Dagens resultat

Huset har fått alla fönster på plats och balkongen har börjat ta form 🙂

I onsdags var jag ut och åt middag med bästa brudarna Anna Maria, Bettan och Jenny. Först blev det ett besök hos AM på Frösön innan vi rullade in till stan.

Uppradade med våra fina cyklar

Jag och fina syster 🙂

Nu ska jag och maken ta och fixa lite middag innan det blir mys resten av kvällen. Hoppas ni alla haft en grym helg!

6 Comments