Jämtland på fötter

Igår avverkade jag halvmaran från Brunflo till Östersund på tiden 1:25:39, detta räckte till en andraplats dryga minuten bakom en norska. Men jag är sjukt nöjd då det är personligt rekord med 1,5 minut på distansen och detta trots en jobbig motvind.
Idag mår kroppen inget vidare, benen är ordentligt trötta och jag har träningsvärk långt upp i ryggen. Känner mig dock piggare än igår då jag hade väldiga problem med att få i mig mat efter racet, magen var ordentligt i uppror efter urladdningen.

Idag blev det några timmar på bygget med att röja undan skräp och kapa upp en massa spill till ved, kommer värma härligt i vedspisen i vinter 🙂 Dagens resultat

Huset har fått alla fönster på plats och balkongen har börjat ta form 🙂

I onsdags var jag ut och åt middag med bästa brudarna Anna Maria, Bettan och Jenny. Först blev det ett besök hos AM på Frösön innan vi rullade in till stan.

Uppradade med våra fina cyklar

Jag och fina syster 🙂

Nu ska jag och maken ta och fixa lite middag innan det blir mys resten av kvällen. Hoppas ni alla haft en grym helg!

6 kommentarer på “Jämtland på fötter”

 1. Hej Helena !

  Du är som vanligt jätteduktig kanonbra löpt på halvmaran Brunflo till Östersund, är det mycket upp och ned under halvmaran ? 🙂

  Är det Storsjön som syns i bakgrunden avspillveden ?

  Er Fiskarhedenvillan är underbart vacker – en dröm. 🙂

  Ha det mysigt !

  1. Det är lite upp och ner till en början, men sedan ganska lättlöpt fram till Vallsundsbron när man har ca 4 km kvar. Den var tung med framförallt en riktigt jobbig vind.
   Ja det är Storsjön som syns 🙂

 2. Håller me att de var en grym tid av dej, men oxå snyggt jobb me veden. som du sa den kommer att värma i vinter. Snyggt hur ni bygger.
  Ha de

 3. Nämen jisses, hur många kvadrat blir kåken invändes? ser ut o bli en mindre herrgård det där, underbart läge där ute på frösön, var ute o snokade häromveckan när jag var i Östersund 😉

  /Adam

Kommentarer är stängda.