Kommentarer och Basseloppet

Till alla er underbara läsare som kommenterar inläggen vill jag bara säga ett gigantiskt TACK! Så himla kul att läsa 🙂 Till er som skriver frågor så försöker jag svara på alla och det görs som svar på er kommentar. Så om ni ställt en fråga kan ni gå tillbaka till inlägget ni kommenterat efter någon dag för då har jag förhoppningsvis svarat på er fråga. Om inte så får ni skälla på mig!

Idag har jag haft en lugn dag med lite pappersarbete medan regnet öst ner. Men nu är det faktiskt uppehåll, hoppas det håller i sig för jag och maken (kors i taket!) ska springa löptävling i Badhusparken klockan 19. Det är Basseloppet som ordnas för att samla in pengar för att barnen på Östersunds sjukhus ska få leksaker och annat roligt. Som löpare skaffar man då sponsor som betalar för varje varv man springer under 45 minuter, pengarna går sedan till Bassestiftelsen. Mycket bra initiativ som jag varit med på i flera år 🙂

Får se hur det går att springa då träningsvärken sedan i lördags inte är att leka med….

 

12 Comments