Kommentarer och Basseloppet

Till alla er underbara läsare som kommenterar inläggen vill jag bara säga ett gigantiskt TACK! Så himla kul att läsa 🙂 Till er som skriver frågor så försöker jag svara på alla och det görs som svar på er kommentar. Så om ni ställt en fråga kan ni gå tillbaka till inlägget ni kommenterat efter någon dag för då har jag förhoppningsvis svarat på er fråga. Om inte så får ni skälla på mig!

Idag har jag haft en lugn dag med lite pappersarbete medan regnet öst ner. Men nu är det faktiskt uppehåll, hoppas det håller i sig för jag och maken (kors i taket!) ska springa löptävling i Badhusparken klockan 19. Det är Basseloppet som ordnas för att samla in pengar för att barnen på Östersunds sjukhus ska få leksaker och annat roligt. Som löpare skaffar man då sponsor som betalar för varje varv man springer under 45 minuter, pengarna går sedan till Bassestiftelsen. Mycket bra initiativ som jag varit med på i flera år 🙂

Får se hur det går att springa då träningsvärken sedan i lördags inte är att leka med….

 

12 kommentarer på “Kommentarer och Basseloppet”

 1. Vi får hoppas att ni hinner med många varv under de 45 minuter som ni ska springa 🙂

 2. Det är dig vi ska tacka. Förresten, jag undrar hur mycket du kommer att se av OS och om det är ngn speciell sport som du följer extra mycket?
  Tack! 🙂

  1. Svårt att säga på förhand hur mycket jag kommer att kika, men så mycket jag hinner av framförallt friidrott och simning. Friidrotten tycker jag är roligast men simningen är kul då vi har så många duktiga svenskor 🙂

  1. Hade som plan att flytta över arkivet men tyvärr så räckte inte min datakunskap till det. Men jag har iaf en backup-skiva om jag någon gång känner att jag kan fixa över alla gamla inlägg till nya bloggen. Så tyvärr finns det inte någonstanns på webben just nu 🙁

  1. Det gick helt ok. Hade inte särskillt lätta ben men skrapade iaf ihop 34 varv så det blev några tusenlappar till Bassestiftelsen och det var det viktigaste 🙂

  1. Planen är att den ska komma ut i månadsskiftet november/december, den kommer naturligtvis att finnas till försäljning men var har jag tyvärr ingen koll på i dagsläget. Återkommer när jag vet mer 🙂

 3. 2 frågor till: Hur stor chans tror du att du har att vinna ”MM” om du jämför med dom som är klara för programmet just nu? Och kommer du också att försöka följa damfotbollen i OS om det går bra? (jag undrar helt enkelt om du tycker om fotboll) 🙂
  Ville bara också säga att du är bäst och att du är anledningen till att jag tycker om vintersport och framförallt skidskytte så mycket. Jag har gått in på din hemsida nästan varje dag sedan säsongen 11/12 drog igång och tycker du är grym 🙂

  1. Jag tror att det blir otroligt svårt att vinna Mästarnas Mästare men jag ska givetvis göra mitt allra bästa och kommer verkligen inte att vika ner mig. Tror att sådana som Anna Lindberg och Kammerling kommer att vara svåra att tas med då simmare/simhoppare är otroligt fysiskt starka och smidiga. Sen kan man aldrig räkna bort brudar som Magda och Malin Ewerlöf, jag tror de är riktigt starka båda två 🙂

   Är inget fotbollsfan men är det stora mästerskap så brukar jag försöka kolla någon match iaf 🙂 Hänger jag inte med så blir mina agenter Anna och Lotta förfärade som gamla fotbollsspelare och numera fotbollsentusiaster 🙂

Kommentarer är stängda.