Mycket kul!

Känns som att det händer en massa kul nu och man får hålla i sig för att hänga med i svängarna. Drog till Helgum i fredags efter en rundtur hos systrarna för att vattna deras blommor (båda två är på hemmaplan i Helgum/Sollefteå för tillfället) och köpa mat åt Robbie the dog så att stackarn inte behöver svälta 😉 Väl hemma hos mor och far blev det smaskig grillmiddag, pappas potatisgratäng går inte av för hackor kan jag lova, och sedan åkte vi i samlad trupp till Sollefteå där Laxfestivalen traditionsenligt gick av stapeln. Kul att träffa en massa kända ansikten som man inte sett på länge!

På lördag morgon körde jag upp till Junsele för att vara speaker (!) och prisutdelare på Polarcupen i fotboll för 11-12 åringar. Väldigt trevligt och grymt härliga ungar som spelade fotboll och showade med hejjaramsor. Efter det styrde jag kosan mot Östersund där det blev ombyte och sminkning innan jag och maken drog på oss regnställen och cyklade ut till Frösön där Anna Maria och Fredric hade inflyttningsfest. Grymt kul kväll som avslutades med ännu en blöt cykeltur.

Idag har jag och David varit ute på bygget hela dagen och målat på huset, blir sååå fint!!!

Östersund har faktiskt bjudit på underbart väder idag så det blev målning i bikini, nackdelen med detta är dock jobbet med att skrubba bort all färg som annars skulle fastna på kläderna….
När vi kom hem blev det handling, gomiddag på balkongen och sedan fick jag ett ryck och tokstädade. Däremellan hann jag kolla in Sarah Sjöströms finalsimmning i OS, hade verkligen unnat henne en medalj, att bli fyra i ett mästerskap är verkligen inte kul.
Är förresten kanon att OS dragit igång för tiden går ganska fort i målningen när man kan ha radion på och lyssna på alla spännande tävlingar. Idag bjöds vi på bland annat ridning, skytte, handboll och cykel (hejjade på Emma, surt med punkan!).

Nu ska jag kasta mig i sängen och ladda för morgondagens målning!

 

8 kommentarer på “Mycket kul!”

  1. Å nu ser man verkligen hur fint det kommer att bli! När kan ni flytta in?

  2. Hmmm… Jag misstänker att din make gärna hjälper till med färgborttagningen? 😉

Kommentarer är stängda.