Regn

Har inte varit i närheten av målarväder de senaste två dagarna, regnet har tidvis vräkt ner och blött ner väggarna så penslarna har i princip legat orörda 🙁
I dag har vi iaf fått finbesök av kusin Sara och söta lilla My. Väldans mysigt och trevligt!

Återkommer när jag har något spännande att berätta, just nu råder idétorka…

4 kommentarer på “Regn”

 1. Hej Helena

  Trevligt med din hemsida, även om jag kommer sakna dig i skidskytter. Missade skyttet i dag i OS, men kom och tänka på skidskytte när jag såg det, särskilt som att ”bågen” kommenterade. Min fråga är, har du testat lerduveskytte nån gång? Hur gick det i så fall, din skjutvana borde ju hjälpa, men det ser verkligen otroligt svårt ut.

  1. Jag har testat ett par gånger, men det är bra mycket lättare att skjuta på ett mål som inte rör sig… Dessutom blir jag väldigt rädd att trycka av då jag tycker rekylen är ganska kraftig.

 2. Du behöver inte ha något ”spännande” att skriva. Dina bloggar är ändå roliga att läsa.

  Förbereder du dej mycket inför Mästarnas Mästare? Hur i så fall? Vet du vilka grenar som kommer?
  Jag håller tummarna för dej — och lite för Magda också.

  1. Jag försöker hålla igång med både kondition och styrka, men det handlar inte om några stora träningsmängder. Det är mer lite underhåll av fysiken 😉 Jag har ingen aning om vilka grenar som kommer och satsar därför på helheten, det enda jag tränat specifikt på är att hålla andan då jag är riktigt usel på det. Känns som att jag ska kvävas efter 20 sekunder… 😉

Kommentarer är stängda.