Bokskrivande

Dagen har jag tillbringat i Ullånger tillsammans med Stig och författar-Sara. Mycket trevligt och mycket prat om boken, vågar lova att den kommer bli riktigt bra!
Planen är att den ska lanseras i början på december, julklappstips 😉

Planen var även att jag skulle ha varit med och spelat fotbollsmatch där mitt ”Team Ångermanland”  skulle möta ”TV-laget”. Men tyvärr så gjorde min förkylning att jag redan igår valde att kasta in handduken, har alldeles för mycket snor i bihålorna… Stannade iaf kvar och kollade in första halvlek innan jag rullade mot Helgum. Myser framför OS med mamma, systeryster och katten Molle. Rullar mot Östersund imorrn.

Har fått fråga om att ge lite träningstips så jag ska fila på ett sånt inlägg 🙂
Tudels!

3 kommentarer på “Bokskrivande”

  1. JAAA lite träningstips vore jättekul! Funderar på att ev göra en tjejklassiker nästa år. Har bara åkt längdskidor 1 gång i mitt liv och då var jag 6 år och åkte runt dagis så det kan nog lugnt bli en utmaning 🙂

Kommentarer är stängda.