Summercamp

Befinner mig sedan i torsdags eftermiddag på Gesundaberget utanför Mora där jag är med som ledare på Anna Haag och Emil Jönssons summercamp.
Drygt 100 ungdomar kör hårda och roliga pass under tre dagar och däremellan blir det en massa lekar och annat skoj 🙂

Idag var jag med en grupp och körde olika grenar på en väldigt blöt (och lerig) myr. Det bjöds bland annat på fotboll, längdhopp och hinderbana. Det tuffa underlaget gav rejäl mjölksyra i benen kan jag lova.

Jag och Anna hade en tuff duell i hinderbanan.

Nöjda, glada, skitiga och trötta 🙂

Nu ligger jag i sängen och vilar precis som på den ”gamla” goda lägertiden 😉
Men snart är det dags för eftermiddagspasset, stavgång står på schemat för mig, David, Anna och 43 kids.
Ikväll blir det lekar och ett träningspass imorrn innan lunch och hemfärd. Sedan inleder jag min sista ”semestervecka” innan jobbstart, spännande!

 

2 kommentarer på “Summercamp”

  1. Hi Helena,
    the kids had surely the same fun at summer camp as you and Anna. It’s something different (unusual sport) in comparison to your active time with biathlon in winter – rollerskiing, running and cycling in the summer for the successes in the winter. Have fun and enjoy your last free days 😉 Good luck in your new job!
    Bye, Andreas

Kommentarer är stängda.