På hemmaplan

Efter en helt fantastiskt rolig och inspirerande helg så rullade vi in i Östersund vid niotiden igår kväll efter ett glasstopp redan i Mora (efter typ 1,5 mils resa från Gesunda ;)).
Både kropp och knopp var grymt trött så det blev sängen direkt och som jag sovit, en riktigt djup Törnrosasömn som gjorde att jag vaknade utvilad redan vid 06:45. Det är tidigt för att vara mig 🙂

Nu är tvättmaskinen laddad med äckliga myrkläder, två filmjölkslimpor står i ugnen, bulldegen står på jäsning och jag har avnjutit en god frukost i lugn och ro. Nu ska jag borsta tänderna och baka ut bullarna. Dagen rullar sedan på med en välbehövlig massage, lunch med VM-kampanjgänget och repetition inför presentationen som vi ska hålla på kongressen.

Hoppas ni alla gör dagen till en härlig måndag, lita inte på att någon annan går dagen åt er!

2 kommentarer på “På hemmaplan”

  1. Jag körde ”dina” intervaller idag, de som du tipsade om i ett tidigare inlägg. Det var riktigt roligt och kändes bra! Hoppas kunna springa ännu snabbare nästa gång men nu har jag testat och satt ribban iaf 🙂

Kommentarer är stängda.