Frissan

Imorse tog jag en tur på rullisarna uppe på ÖSK och försökte mig på lite intervaller. Shit va jobbigt det var, känns konstigt att jag kunde åka fort på skaterullskidor för mindre än ett år sedan. Det kändes stappligt, inget flyt och ingen återhämtning utför… Kan verkligen skriva under på att man blir bra på det man tränar och rullskidor har det inte blivit många timmar av i sommar, men desto fler i löpskorna 🙂
Skrapade iaf ihop nästan 20 minuters hårdkörning innan jag rullade hemåt och stretchade ut rumpa och lår rejält.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 13 så jag kan knata ner till bästa frisören Frida och se om hon kan göra något snyggt av mitt hår som numera är alldeles för långt och har alldeles för mycket utväxt.
Ikväll kommer syster, AM och Bettan hit på te och scones. Måste skvallra ikapp då det var länge sedan vi sågs allihop. Innan dess ska jag och lillasyster Malin åka ut på Rödön och kolla efter årets sista jordgubbar 🙂

Imorrn åker jag med PWC till Malmö för att i helgen delta i TUR-spelen där ca 3000 PWC:are har trevligt och umgås. Blir en bra uppvärmning för min jobbstart på måndag, guuud så jag längtar efter rutiner i livet!

Nu måste jag dra men håll utkik här framöver då det kommer att komma ut en efterlysning och dessutom filar jag på ett kostinlägg som några önskat, men det är lurigt att skriva så jag måste fundera några varv till.

2 kommentarer på “Frissan”

  1. Så kul att du fortsätter att skriva som du gör, även kul att höra att du trivs me ditt nya liv. Ser fram emot att få några kostråd, de kan man aldrig få för mycket av. Skulle ju tro att du kan en hel del om sådant. Lycka till nu me nya jobbet å din nya frisyr. Men en fråga bara nog känns de väl lite ändå nu när du inte ska tävla nåt mer? jag saknar dej redan i spåret.
    Ha de gott.

Kommentarer är stängda.