Första jobbdagen

Nu har jag jobbat min första dag på PWC, eller jobbat och jobbat, har mest försökt hitta rätt i mail, intranät och annat som är bra att kunna 🙂
Efter jobbet blev det en kort löptur med lite spänstinslag, tänkte körs styrka men hittade inte gymkortet så då blev det alternativ träning. När jag kom hem så fick jag en uppenbarelse och hittade kortet exakt där jag lagt efter förra gymbesöket….
Hade även besök av mr Jemteborn och vi gick igenom lite inför helgens sjukt spännande kongress i Italien där vi ska försöka ro hem ett skidskytte-VM till Östersund 2017!

Nu blir det sängen, natti natti!

5 kommentarer på “Första jobbdagen”

  1. Ja håller alla tummar att du hjälper till att fixa tävlingarna till Östersund, men som jag sa när jag träffa dej i sommar så me ditt smile så blir de svårt för ”gubbarna” att säga nåt annat än JA.
    Ha de gott nu på jobbet.

  2. vad roligt då jobbar du med min morbror på PWC 🙂 hoppas du trivs där, själv så jobbar jag med Anna-Maria ibland!

    Ha de så gött!

Kommentarer är stängda.