Hemma

Nu har jag varit hemma i verkligheten ett tag och återvänt till jobbet och vardagen. Haft en otrolig tid; först i Italien och skidskyttekongressen och sedan MM-inspelningen i Grekland. Fick nypa mig i armen mer än en gång för att inse att det faktiskt inte var en dröm. Underbar miljö, fantastiska människor, många skratt och sol 🙂

Har självklart en massa fina bilder, men de får jag tyvärr inte visa förrän programmet börjar sändas i vår. Men då blir det bildbomb kan jag lova 😉

Bjuppar iaf på en bild på mig från kongresshelgen då vi tog en fördrink i vallalastbilen innan avslutningsmiddagen. 

Nu väntas snart besök från Borlänge, vi hörs!

3 kommentarer på “Hemma”

  1. Välkommen tillbaka, ska bli spännande att följa dig på MM och självklart hoppas man på att du tog hem allting 🙂

  2. Låter som du haft det väldans bra! Synd att man måste vänta ända till våren för att se avsnitten 🙂

  3. Hoppas du hade det skönt i Grekland, mitt favorit, semestermål, spec. Kreta. Jag väntar med spänning att MM kommer på TV till våren. Men, jag hade ju gärna velat se dig i skidskyttespåren också ! Men, vi har ju kvar alla dina minnen därifrån!

Kommentarer är stängda.