Kontraster

Efter jobbet idag stack jag ut på en liten löprunda, som blev en halvtimme längre än tänkt då jag sprang i min egen lilla värld och filosoferade så pass att jag missade avtaget där jag tänkt springa. Men det var en sån dag då kändes som att jag kunnat springa hur länge som helst.
Tänkte dock på vilka kontraster jag haft den senaste tiden; för x antal dagar sen befann jag mig i Grekland i nästan 40 graders värme, sol och en tryckande,torr luft. Nu befann jag mig på ett regnblött skidspår med några få jämtländska plusgrader och en krispig, frisk luft. Uppskattar båda världarna på olika sätt 🙂

  Mina Icebugs är mitt bästa löpskoköp någonsin och de greppar grymt bra i blöt terräng.

Imorrn blir det en sväng till Åre och förhoppningsvis en tur upp på Skutan, hoppas på fint höstväder 🙂

Trevlig helg allihop!

3 Comments