Kontraster

Efter jobbet idag stack jag ut på en liten löprunda, som blev en halvtimme längre än tänkt då jag sprang i min egen lilla värld och filosoferade så pass att jag missade avtaget där jag tänkt springa. Men det var en sån dag då kändes som att jag kunnat springa hur länge som helst.
Tänkte dock på vilka kontraster jag haft den senaste tiden; för x antal dagar sen befann jag mig i Grekland i nästan 40 graders värme, sol och en tryckande,torr luft. Nu befann jag mig på ett regnblött skidspår med några få jämtländska plusgrader och en krispig, frisk luft. Uppskattar båda världarna på olika sätt 🙂

  Mina Icebugs är mitt bästa löpskoköp någonsin och de greppar grymt bra i blöt terräng.

Imorrn blir det en sväng till Åre och förhoppningsvis en tur upp på Skutan, hoppas på fint höstväder 🙂

Trevlig helg allihop!

3 kommentarer på “Kontraster”

 1. Inte lust å springa Terräng Dm i brunflo immorn då? Kostar bara en liten slant att efteranmäla sig :p

  1. Hade gärna gjort det men har besök under helgen så det blir till att turista med dem istället 🙂

 2. Roligt att du kom hem helskinnad och med positiva minnen.
  Jag tycker mej kunna läsa ”mellan raderna” i dina senaste
  bloggar att du lyckades väldigt bra i MM. På pallen tror jag.

  Roligt att ha något trevligt och intressant att titta på framöver!
  Och bilder, kommer har du lovat.
  Visst måste det vara svårt att inte avslöja hur det gick?
  Tror du alla kan? Att DU kan är jag övertygad om.

Kommentarer är stängda.