Bakar

Shit vad dagarna rusar iväg, redan fredag imorrn!
Jobbat hela dagarna, fixat i lägenheten inför fotografering, gjort en filminspelning med IVT och däremellan försökt klämma in lite träning. Börjar få lite smått panik inför Lidingöloppet nästa helg, men hoppas få till ett långpass i helgen och sen får jag kuta på vilja 😉

Fick en trevlig löptur med AM, Ville och Robbie i tisdags och imorse sprang jag och David ett kort men intensivt pass med 10*1 min hårt. Blev ett styrkepass igår och nu ikväll har träningsvärken börjat ge sig till känna, härligt då känns det att man gjort något 🙂

Ikväll har jag bakat för fullt, imorrn kommer det hit lite folk på försenat födelsedagsfika. Har gjort en kladdkaka med lakritskola, småkakor med hasselnötter och imorrn slänger jag ihop chokladbollar och cookies med vit choklad. Älskar choklad!

I helgen ska jag och David ta tag i projektet att rensa ett av våra förråd, lockar sådär lagomt mycket…..Lär iaf bli ett antal vändor till återvinningscentralen….

2 kommentarer på “Bakar”

Kommentarer är stängda.