Långtur

I förmiddags tog jag med mig systers hund Robbie på ett långt löppass. Var verkligen tvungen att få till ett riktigt långt pass innan Lidingöloppet nästa helg och Robbie var den enda som ville hänga med 😉 Bra sällskap som höll med mig i allt jag sa under de drygt 2,5 timmar vi var ute!
Sprang bland annat ”Motions 15” på ÖSK, ett spår som jag springer typ en gång per år för att det alltid är så sjukt blött och lerigt bitvis. Drog en vurp på en träbro och slog naturligtvis i höften som jag haft problem med hela sommaren, men tror inte det blev värre förutom en liten sträckning i baksida lår. Vet att träbroar är hala på hösten men glömde liksom bort det… Är huvudet dumt får kroppen lida.

Nu sitter jag och kollar på Beck ”Levande begravd”, får se om jag orkar hålla mig vaken till efter nyheterna. Imorrn blir det jobb och då går vi även över till att jobba vintertid dvs till klockan fem istället för fyra. Hoppas ni alla haft en grym helg och att ni är taggade för en ny vecka, den blir vad ni gör den till!

Robbie låg för det mesta i täten, förutom sista halvtimmen…

Lerigt….
2 timmar och 35 minuter, längsta passet på många månader 🙂

8 Comments