Morgonlöpning

I morse klev jag upp med tuppen för att hinna med ett kort löpintervallpass innan jobbet. Uppvärmning 10 min + 4*4 min intervall med 1 min vila + 5 min hemjogg. Kort och effektivt är min melodi när det gäller morgonträning 🙂
Enda missräkningen var att det var riktigt mörkt när jag stack ut och min fina pannlampa finns ute på Frösön, men inga större missöden i mörkret så jag är nöjd ändå.
Mörkt.
Började ljusna på vägen hem.

Nöjd med dagens start 🙂

Hade planeringsdag med jobbet idag så det blev en hel dag med brainstormande, utvecklingsplanering och framtida strategier. Kul, givande och lärorikt 🙂
Ikväll har vi städat och donat inför lägenhetsvisningen imorrn, spännande!

6 kommentarer på “Morgonlöpning”

 1. Vilken tid tränar du när det är morgonträning? Lär ju vara rätt tidigt om du ska hinna duscha, äta frukost och ta dig till jobbet.. Äter du nåt innan så tidig träning?
  /Emma

  1. Jag brukar kliva upp mellan 5.45 och 6.00 och tränar 30-45 minuter. Då hinner jag duscha, äta frukost i lugn och ro och annat fix innan jag går till jobbet vid 7:45. När jag tränar så tidigt och så kort så äter jag inget innan, men desto mer efter… 😉

 2. Vi har flyttat till ”åldringsboende”, men följer dej i allt fortfarande.
  Dina bilder gläder mycket!
  Lycka till med Lidingöloppet och inte minst jobbet. !

  Dina morronrutiner låter positiva.

 3. Lycka till med visningen! Duktigt att orka gå upp så där tidigt för att träna. Min kropp är inte gjorde för morgon träning 🙂

 4. Hey Helena,

  thanks for the trainingtipp again. It will be motivation for a good start in the day. Are you running every morning?

  Next week, after cycling in the summer, I will start running in the autumn – for training for the next halfmarathon next year. When I stay in Östersund in the end of november and you have enough snow (hopefully), I will a little bit xc-skiing. I hope, I can rent ski somewhere in Östersund.

  Ciao Andreas

Kommentarer är stängda.