Snart så…

Nu är det inte många veckor kvar tills vi kan flytta in i huset, känns så sjukt spännande 🙂
Var ute på XL Bygg och kollade in tapeter efter jobbet idag, allt innertak sitter uppe, golven börjar bli lagda, badrum kaklas och köket börjar ta form. Går undan med en väldig fart nu!

Lilla badrummet har fått kakel på väggarna, framför det mörka partiet kommer toastolen att stå.

Köket börjar komma på plats 🙂

Det känns som att livet går i 180 nu men jag gillar det. Idag gjorde jag mitt första träningspass efter Lidingö, vaderna gillar inte att springa ännu så det blev ett styrkepass på gymmet. Har planerat in ett spinningpass på lunchen imorrn, länge sedan sist så det ska bli kul.
Efter jobbet imorrn så tar jag och David semester över helgen. Vi har bokat in oss på Cooperhill i Åre; äta gott, sova ut, vandra på fjället, gå på spa och strosa i byn står på schemat, risken finns att det även blir ett besök på chokladfabriken…. En lugn helg utan en massa måsten känns välbehövligt nu kan lova och kommer ge energi för en lång tid framöver.

Nu ska jag passa på att sova, natti natti!

5 Comments