Snart helg!

Tycker det är helt sjukt hur fort veckorna rullar förbi, man hinner ju knappt fatta att det är måndag innan det är fredag. Har jobbat hela veckan, sålt lägenheten, fixat nästa det sista med bankbytet och hunnit med lite träning. Idag blev det en löptur med Anna Maria och hundarna efter jobbet. Blir mycket att prata om när man inte ses två gånger om dan som man gjorde tidigare 🙂

Ett år sedan i Ruhpolding, lite mer vältränade 😉

Fick som sagt lägenheten såld igår, himla skönt att den biten är klar! Nu är det nämligen inte många veckor kvar till inflytt så då känns det skönt att fokusera på det.

Väskan står packad och imorrn eftermiddag sätter jag mig på flyget mot Stockholm och sedan vidare till Berlin. Blir där tills på lördag eftermiddag då jag flyger tillbaka till Stockholm, sover på Arlanda en natt och hem på söndag. Kommer bli superkul!

Passar på att önska alla en grym helg!

5 Comments