Snart helg!

Tycker det är helt sjukt hur fort veckorna rullar förbi, man hinner ju knappt fatta att det är måndag innan det är fredag. Har jobbat hela veckan, sålt lägenheten, fixat nästa det sista med bankbytet och hunnit med lite träning. Idag blev det en löptur med Anna Maria och hundarna efter jobbet. Blir mycket att prata om när man inte ses två gånger om dan som man gjorde tidigare 🙂

Ett år sedan i Ruhpolding, lite mer vältränade 😉

Fick som sagt lägenheten såld igår, himla skönt att den biten är klar! Nu är det nämligen inte många veckor kvar till inflytt så då känns det skönt att fokusera på det.

Väskan står packad och imorrn eftermiddag sätter jag mig på flyget mot Stockholm och sedan vidare till Berlin. Blir där tills på lördag eftermiddag då jag flyger tillbaka till Stockholm, sover på Arlanda en natt och hem på söndag. Kommer bli superkul!

Passar på att önska alla en grym helg!

5 kommentarer på “Snart helg!”

  1. Det är inte helt klart när det blir boksläpp. Boken är snart klar för korr-läsning men tyvärr så verkar det inte bli något släpp under det här året 🙁 Men den som väntar på något gott…. Har tyvärr ingen aning om den även kommer att finnas som ljudbok.

 1. Skönt att du tar en tur till undebart sköna gröna storstaden Berlin 🙂

  Helena du och David är duktiga på att följa er plan emot det nya underbara huset på Frösön.

 2. Hej. Hittade precis din blogg. Kul att det finns ett liv efter skidskyttekarriären även om vi kommer att sakna dig och Neuner den kommande säsongen.
  Det kommer alltid någon ny som får chansen att bli en ny favorit. Skidskytte är min absoluta favoritvintersport och kombinationen skidåkning och skytte visar på stor disciplin som inger respekt.
  Tack för allt nöje du och dina kollegor gett mig de senaste vintrarna. Synd bara att skidskyttesäsongen är så kort och intensiv.

  Må väl Helena och lycka till i ditt nya liv. Du har skänkt mig mycket nöje genom åren.

Kommentarer är stängda.