Ett dygn i Berlin

Åkte som sagt till Berlin i fredags eftermiddag för att hälsa på XL Bygg som hade konferens med alla delägare. Mycket trevligt som vanligt att umgås med det gänget 🙂
Inledde lördagsmorgonen med en liten morgonjogg då jag hittade en mysig park att att springa i.Efter frukost var det som sagt dags för resans syfte, att träffa XL Byggarna. Intervju, mingel, fotografering och många skratt hanns med. Hade sedan några timmar kvar tills det var dags att åka till flygplatsen så då passade jag på att turista lite i Berlin.

I den här coola byggnaden har tydligen PWC sitt kontor 🙂

Idag när jag kom hem till Östersund, som för övrigt välkomnade med 2 plusgrader och snöblandat regn, så åkte vi ut till bygget för att ta reda på några skräphögar. Fyllde på rejält i containern innan vi var klara…
Ikväll lyxade vi till det med ett biobesök och såg Hypnotisören, riktigt bra tycker jag som älskar alla Kepler-böcker. Självklart är det skillnad mot i boken men det störde inte mig ett dugg. Hoppas det blir film på resterande böcker oxå 🙂

Nu ska jag krypa till kojs och ladda för en ny vecka!

2 kommentarer på “Ett dygn i Berlin”

  1. Såå kul att du fortsätter och skriver som du gör, kollar varje dag om de är nåt nytt. Måste kännas härligt nu när huset snart är klart för inflyttning, ha de gott nu å må så gott.

Kommentarer är stängda.