Tiden?

Var tar egentligen veckorna vägen? Tiden bara rinner förbi i en väldig fart. Redan mitten på oktober. Snart flytt, snö (förhoppningsvis) och dags att krypa ner i soffan framför Vinterstudion 🙂
Måste vara för att det är full fart precis hela tiden och mann hinner aldrig ha tråkigt. Idag har jag hunnit med att jobba, luncha med AM, Jenny och Bettan, varit med på ”Enkelgympa” på Friskis och Svettis för handikappade, beställt tapeter på XL Bygg (äntligen) och städat lite runt huset så grävmaskinen kommer fram imorrn för att fylla ut det sista.

Imorrn bär det av till huvudstaden där jag ska hålla en föreläsning, hem på eftermiddagen och köra till älskade Helgum. Mys med mammsen, pappsen och katten, skolinvigning i Långsele på lördag och sedan tillbaka till Östersund. Lär väl bara smälla till så är den här helgen oxå förbi 🙂

Hoppas allt är bra trots höstrusket 🙂

3 kommentarer på “Tiden?”

  1. Helena!
    Du är en sån energispruta för mig så du kan inte ana och jag är så glad att jag kan få följa dig på din blogg!

    Kram och hoppas flytten går bra!

    Ulla Andersson i Vänge Uppland!

Kommentarer är stängda.