Lugn helg

Som ni märker har tiden inte räckt till för bloggen den senaste veckan. Jobb, träning och annat pyssel har tagit all tid men nu är det dags för en lugn helg i vackra Helgum. Jobbade  tre timmar i förmiddags innan jag styrde kosan mot Sollefteå Skidgymnasium för ett litet föredrag inför elever och föräldrar.
Efter det blev tog jag mig till Helgum och hann med en liten löptur innan gomiddag, pappas egenfiskade lax är mumma 🙂

Helgen blir lugn och imorrn står en löptur med maken, utflykt till mysiga Butik Lillasyster med mamma och kalas för moster Barbro på kvällen. Kan inte bli annat än en bra dag!

Glad under dagens snöiga löptur, vill ha mera snö så det går att åka skidor 🙂

Den lilla mängden snö lyser verkligen upp tillvaron 🙂

Hoppas ni alla får en lika fantastisk helg som jag tänker ha!

7 kommentarer på “Lugn helg”

 1. Åh Vad mysigt med butik lillasyster- spana och rapportera till mig om det finns något som är Sarigt 😉

 2. Det är nog en under bar natur i din hembygd Helgum. Jag undrar om den vackra Forsmo bro finns kvar. Det var på 60-talet då vi bodde i Tumba och åkte hem till Norrbotten på semester som jag såg denna vackra bro från tågfönstret.Då du kämpade som bäst i skidskyttespåren ca år 2008-2009 så kom jag på att vi passerade Helgum ca år 1964 . Tänk, inte visste vi då att om ca 25 år skulle där födas en liten flicka, som skulle bli världens bästa skidskytt ! Lycka till nu med flytten!

 3. Hej Helena !

  Om du kan och vill, ta ett kort till på den fina goa katten Molle
  Lägg gärna in det på din blogg.

  Sköna vackra vita Helgum 🙂

 4. Verkar ha ett härligt kul liv efter skidskyttet, vi kommer sakna dig i rutan men vet ju hur mkt träning som ligger bakom våran älskade sport…
  Längtar också efter snö o skidåkning i vinter.
  Hoppas ni kommer trivas som bara den i nya huset.
  Hls
  Cissi

 5. Hej Helena! Hittade till din blogg idag, kul att se hur du har det efter karriären! Fint hus! 🙂 jag tänkte be dig om några enkla tips; jag har fått för mig att börja åka skidor i vinter (är egentligen en bollsportstjej ut i fingerspetsarna) vad bör man tänka på när det gäller utrustning, träningsupplägg m.m? Tacksam för svar! Må så gott och lycka till med flytten!

Kommentarer är stängda.