Flytthelg

Som sagt; långt mellan inläggen nuförtiden, men tiden räcker helt enkelt inte till för tillfället. Förra veckan bestod av jobb på dagarna och städ i huset på kvällarna. På torsdagen fick jag dock äran att hänga med PwC på Guldgalen, kul att få klä upp sig och träffa en massa folk.
I helgen har vi haft alla föräldrar här som hjälpt oss att flytta bohaget, kan lova att det är ett organiserat kaos för tillfället 😉 Tyvärr står sängen kvar i lägenheten då ett ynka lite papper angående plattans torktid saknades för att vi skulle få inflyttningstillstånd av kommunen. Vi fick alltså flytta in men inte bo där, hoppas dock att detta papper hittar rätt imorrn så att vi kan plocka med sängen för att sova första natten i vårt hus!
Längtar efter att få visa lilla Siri (kissen är nu döpt) sitt nya stora hem 🙂

Så fort vi kommit lite mer iordning så lovar jag att visa bilder,just nu är det mest bara kartonger och väskor överallt….

3 Comments