Inget internet

Förutom tidsbristen så har vi ännu inget internet i huset så därav min frånvaro här på bloggen. Men nu är jag hos lillasyster Malin och tjuvlånar nätet en sväng så jag tänkte passa på att visa ett livstecken 🙂
I tisdags fick vi iaf flytta in i huset på riktigt och det känns kanon, framförallt nu när berget av flyttkartonger sakta men säkert minskar.

David kör visning av huset idag så då plockade jag med mig Siri  till Malin och Andreas så fick hon hänga där medans jag gjorde premiärturen på skidor. Spåren var riktigt bra med tanke på sista tidens väderlek men formen var däremot inte bra så det blev en slitsam timme. Nu är jag tillbaka hos syster och har fått lunch i magen, snart jag ska tillbaka på stadion och hejja fram min andra lillasyster (Jenny) när de kör race.

Bjuppar iaf på några få bilder, fler kommer när fiberkabeln hittat in i huset 🙂

Skidpremiär 🙂

Vedspisen är på plats

Sovrummet var första rum att få gardiner, Siri gillar filten 🙂

10 kommentarer på “Inget internet”

 1. Vedspis är aldrig fel. Bra om det blir strömavbrott och mysig värme bara för mysets skull.

 2. Vilket fint hem ni får. Roligt att få se och kul att du vill visa.

  Och vilket fint namn katten fått! 😉 (söt bild också)

  Ser fram emot fler blogginlägg när internet kommit igång…

  Ha det bra,
  mvh Anders

 3. Hej Helena!
  Va kul att se det nya huset, katten, sysslorna, ja allt som händer efter att du slutat med skidskytten. Känns dock lite tomt i rutan, men du och Jenny är så lika både till utseende och åkstil så en liten bit av Helena är ju ändå kvar i spåret.;-)

  Jag har en fråga. Jag har precis börjat träna intervaller på både löpband och cross-trainer. Eftersom jag är SÅ inte van med att träna kondition överhuvudtaget längre (slutade dansa för ca 7 år sedan, har inte tränat sen dess) så undrar jag hur man kan sätta igång på det mest hälsosamma sätt utan att bränna totalt? Jag har testat att jogga ute, jag typ dör efter 4 min. Hyr bygger man upp konditionen på bästa sätt?
  Ja, många frågor här nu, hoppas du kan och har tid att tipsa på någon av dem!:-)

  Ha det bra!

  /Sara

  1. Börja försiktigt men tex promenader där du joggar någon minut då och då, dessa stunder ökar du successivt och snart kommer du att springa ett helt pass. Bästa tipset är egentligen att lyssna på kroppen, acceptera den nivå du befinner dig på, utgå därifrån och fokusera på de små stegen framåt. Helt plötsligt har du tagit ett jättekliv 🙂 Stort lycka till!

 4. Hej! Måste bara säga att du saknades idag när jag satt och tittade på skidskyttet!!! Häls Kari

 5. kul att se dej på vinterstudion idag, men här försvann ljudet och jag undrar bara varför slutade du med din favoritsport? för att få vara med i mästarnas mästare?

  1. Jag hade helt enkelt inte motivationen för att träna och resa så mycket som jag gjort i flera år.

 6. Har sett dig på sportsändingarna på tv i helgen och jag tycker det lyser och strålar om dig!! Du ser lycklig ut! Därför undrar jag: Är du gravid?? 😀 Du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill.
  Ha det gott!

Kommentarer är stängda.