Inget internet

Förutom tidsbristen så har vi ännu inget internet i huset så därav min frånvaro här på bloggen. Men nu är jag hos lillasyster Malin och tjuvlånar nätet en sväng så jag tänkte passa på att visa ett livstecken 🙂
I tisdags fick vi iaf flytta in i huset på riktigt och det känns kanon, framförallt nu när berget av flyttkartonger sakta men säkert minskar.

David kör visning av huset idag så då plockade jag med mig Siri  till Malin och Andreas så fick hon hänga där medans jag gjorde premiärturen på skidor. Spåren var riktigt bra med tanke på sista tidens väderlek men formen var däremot inte bra så det blev en slitsam timme. Nu är jag tillbaka hos syster och har fått lunch i magen, snart jag ska tillbaka på stadion och hejja fram min andra lillasyster (Jenny) när de kör race.

Bjuppar iaf på några få bilder, fler kommer när fiberkabeln hittat in i huset 🙂

Skidpremiär 🙂

Vedspisen är på plats

Sovrummet var första rum att få gardiner, Siri gillar filten 🙂

10 Comments