Livstecken :)

Tänkte att det nog är dags för mig att ge ifrån mig ett livstecken. Veckorna rusar på i en väldig fart och jag hinner knappt med i svängarna, dessutom har vi fortfarande inget internet… Fiberkabeln blev inkopplad efter väldigt många om och men och lovanden hit och dit, men när de är här så kläcker dem ur sig att ett annat företag måste komma och göra någon annan inkoppling i någon sorts central. Förstår inte riktigt själv men summan av kardemumman är att vi fortfarande inte har något internet i huset 🙁

Förra veckan spenderades en hel del tid på skidstadion för att hejja fram mina gamla kollegor, shit va kul det var (och kallt…), men jag fick inget sug att tävla överhuvudtaget så det känns att mitt beslut är helt rätt.

Jag bjuppar på några bilder från senaste veckan:

                                                Inför herrarnas jaktstart.

Körde eskimå-stilen för att inte frysa ihjäl på läktaren 🙂

Anna Maria och jag var värdinnor på prisutdelningen under lördagen, nervös var bara förnamnet kan jag lova…

Imorrn blir det jobb som vanligt och sedan får vi finbesök i helgen av Sara, Jörgen och lilla My. Ska mysa, äta god mat och gå på Jamtli Julmarknad. Blir nog alla tiders.
Passar på att önska er alla en härlig helg och tack för att ni står ut med mina långa inläggs-uppehåll, ska bli bättre!

2 kommentarer på “Livstecken :)”

  1. Kul höra eller läsa att du är kvar, men de visste vi ju. Va så kul få se dej på TV igen även om de var i studion. Är så skönt höra att du är helt på de klara med hur du valde, måste säja de att de sýns på dej att du trivs me ditt nya liv å det är de som räknas, även om de är väldigt tomt och nästan tråkigt att titta på skidskytte nu för tiden. Du har lämnat ett stort tomrum, men de kommer nåt nytt snart, för jag tror ändå att även om du har slutat så är de många yngre tjejer som ser upp till dej och vad du gjort på vallen å i spåret.
    Ha de gott nu i huset, me allt va de innebär.

Kommentarer är stängda.