Livstecken :)

Tänkte att det nog är dags för mig att ge ifrån mig ett livstecken. Veckorna rusar på i en väldig fart och jag hinner knappt med i svängarna, dessutom har vi fortfarande inget internet… Fiberkabeln blev inkopplad efter väldigt många om och men och lovanden hit och dit, men när de är här så kläcker dem ur sig att ett annat företag måste komma och göra någon annan inkoppling i någon sorts central. Förstår inte riktigt själv men summan av kardemumman är att vi fortfarande inte har något internet i huset 🙁

Förra veckan spenderades en hel del tid på skidstadion för att hejja fram mina gamla kollegor, shit va kul det var (och kallt…), men jag fick inget sug att tävla överhuvudtaget så det känns att mitt beslut är helt rätt.

Jag bjuppar på några bilder från senaste veckan:

                                                Inför herrarnas jaktstart.

Körde eskimå-stilen för att inte frysa ihjäl på läktaren 🙂

Anna Maria och jag var värdinnor på prisutdelningen under lördagen, nervös var bara förnamnet kan jag lova…

Imorrn blir det jobb som vanligt och sedan får vi finbesök i helgen av Sara, Jörgen och lilla My. Ska mysa, äta god mat och gå på Jamtli Julmarknad. Blir nog alla tiders.
Passar på att önska er alla en härlig helg och tack för att ni står ut med mina långa inläggs-uppehåll, ska bli bättre!

2 Comments