Tiden går…

…imorrn är det lucia och snart är det jul!
Längtar som vanligt tokmycket men tiden får gärna lugna ner sig lite så att man hinner med allt som man tänkt sig. Har en del julklappar kvar att inhandla, massa julgodis att baka, mat att förbereda och ett hus att städa och julpiffa. Nu håller jag iaf på att baka lussekatter, väntar bara på att degen ska jäsa färdigt så jag kan börja skapa.

Annars rullar allt på fint, förutom träningen där jag verkligen hamnat i en svacka, mycket på jobbet och annat gör att orken och tiden inte riktigt finns. Dessutom vill jag åka skidor men tycker att det är i kallaste laget, blivit solskensåkare nu när man inte är tvingad att träna i ur och skur 😉

Har inte särskilt mycket att berätta för tillfället och även dåligt med bilder att bjuppa på, men det ska nog bli bättre när det närmar sig jul. Önskar er alla en mysig lucia!

2 kommentarer på “Tiden går…”

Kommentarer är stängda.