Julförberedelser

Helgen har bestått av skidskytte (på tv), sovmorgon, god mat, trevligt sällskap och julförberedelser. En bra helg med andra ord 🙂
I fredags lyxade jag och David till det med halvdag på jobbet, lunch på stan och sedan julklappsshopping. Nu är det bara några få klappar kvar att handla. Igår blev det några timmar i soffan framför Vinterstudion, en skidtur på förmiddagen, julgodistillverkning och sedan sushimiddag med familjen Swelander.

Idag har jag gjort köttbullar som nu ligger i frysen och vilar upp sig inför julen och även ett par sorters julgodis har tillverkats; polkabräck och nu håller jag på att koka turkiskpeppar-fudge. Mellan skidskytteloppen tog vi en liten löptur, länge sedan jag tränade två dagar i rad så det var välbehövligt.

Hoppas att ni alla haft en grym helg!

6 Comments