Jullov

Nu har jag gjort min sista arbetsdag på ett tag och tar ett 12 dagar långt och välbehövligt ”jullov”. Ska bli riktigt mysigt, roligt och gott 🙂
Vi börjar bli redo för julen; nystädat hus, inslagna klappar och en massa gott i kyl och frys. Imorrn åker vi hem till Helgum en sväng, mamma fyller år så då passar vi på att träffa släkten en sväng nu när jag ska fira mitt livs första jul utanför Helgum…. Spännande!

Innan avfärd har jag tänkt att åka lite skidor och damma av geväret. Lovade i ett svagt ögonblick att vara med i Magdalena Neuners avskedsrace den 29 december i Schalke fotbollsarena. Trodde det skulle bli ett kort och lätt race med andra pensionärer. Men det blir ca 8 kn med 5 skjutningar och jag och Magdalena är enda pensionärerna. Så kanske kan vara bra att ha skjutit iaf en gång innan det är dags, måste ju kolla så att jag inte glömt bort hur man gör…. Tur att jag åkt skidor hela tre gånger i vinter 😉

Bjuppar på lite bilder på vad som hänt på slutet:

Siri sover iaf ibland…

Men även lekt med en tomteluva…

Nystädat 🙂

Sjukt nöjd med lampan i hallen.

Nu ska jag inspireras av Ernst och passa på att njuta av att äntligen ha internet i huset!

10 kommentarer på “Jullov”

 1. Skönt med ledighet – det är samma läge här också och jag är väldigt nöjd :).

  Vad fint ni har det!! Ska bli så kul att få se det ”på riktigt”. Och Siri – vet inte vem som är mest exalterad över att träffa henne, jag eller Emma….

  Hoppas du får det bra hemma i Helgum och att ni får en riktigt god och mysig jul i nya huset!

  Ha det bra! Kram Carina

 2. Lycka till på Magdalena Neuners avskedsrace.
  Vilken kanal sänds det på?
  (Och glöm inte slutstycket)

 3. Lycka till nu me första julen huset. Ser jättefint ut, ser oxå att ni fixat jultomten.
  Hoppas oxå att du får trevligt me Magdalena Neuner, jo jag läste det där för säkert nån vecka sedan att du skulle va me där. Hoppas vi får se nåt på TV från det. De är ju såååååå tomt utan dej i TV rutan nu när de är skidskytte.
  Ha de gott å va rädd om dej.
  Kram Dennis

 4. Undrar vem som kom på idén att ”avtacka” pensionerade skidskyttar med ett 8km lopp mot aktiva skidskyttar? Låter mer som ett straff.

 5. Åh vad glad jag blev när jag läste att du ska åka uppvisningstävlingen i Gelsenkirschen! Ska bli riktigt skoj att se dig tävla igen, du ska bara veta vilket stort tomrum det är efter dig i skidskyttesverige!

  Från mig till dig önskar jag en riktigt God Jul – och lycka till nästa lördag!
  Kommer sitta klistrad framför TV:n!

  (Torsten: Tävlingen sänds i SVT2)

 6. God Jul och Gott Nytt År.

  Tack för detta fina år Helena, David och Siri (tomten) med den långa fina svansen och underbart fina huset ni är jätteduktiga obs jättefina fönsterkarmar med mysig ljussättning och den fina lampan i hallen 🙂

  Ha det gott i Helgum tillsammans de dina.

  Schalke’s underbart fina fotbollsarena – ni pensionärer kan säkert göra en fin insats 🙂

  Heja Helena och Magdalena ! 🙂

 7. Jag önskar dig Helena, David och lilla Siri en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År i ert julfina hem ! Kom bara ihåg att passa Siri så hon inte får sig några julpynt eller nötter och annat som inte är bra för en liten kisses mage ! Lycka till i skidskyttetävl. i Tyskland ! Saknar dig såå mycket i TV !

Kommentarer är stängda.