Jullov

Nu har jag gjort min sista arbetsdag på ett tag och tar ett 12 dagar långt och välbehövligt ”jullov”. Ska bli riktigt mysigt, roligt och gott 🙂
Vi börjar bli redo för julen; nystädat hus, inslagna klappar och en massa gott i kyl och frys. Imorrn åker vi hem till Helgum en sväng, mamma fyller år så då passar vi på att träffa släkten en sväng nu när jag ska fira mitt livs första jul utanför Helgum…. Spännande!

Innan avfärd har jag tänkt att åka lite skidor och damma av geväret. Lovade i ett svagt ögonblick att vara med i Magdalena Neuners avskedsrace den 29 december i Schalke fotbollsarena. Trodde det skulle bli ett kort och lätt race med andra pensionärer. Men det blir ca 8 kn med 5 skjutningar och jag och Magdalena är enda pensionärerna. Så kanske kan vara bra att ha skjutit iaf en gång innan det är dags, måste ju kolla så att jag inte glömt bort hur man gör…. Tur att jag åkt skidor hela tre gånger i vinter 😉

Bjuppar på lite bilder på vad som hänt på slutet:

Siri sover iaf ibland…

Men även lekt med en tomteluva…

Nystädat 🙂

Sjukt nöjd med lampan i hallen.

Nu ska jag inspireras av Ernst och passa på att njuta av att äntligen ha internet i huset!

10 Comments