Tillbaka i vardagen

Har haft en underbar nyårshelg tillsammans med make och vänner i huset. Skönt att kunna bo nio pers under samma tak utan att det känns trångt 🙂 Vi har åkt skidor, ätit gott, sovit ut och haft grymt trevligt 🙂

Fulladdad med energi var det så dags att komma tillbaka till vardagen igår och nu har jag hunnit med två arbetsdagar, men jag saknar mina sovmornar… Bara en dag kvar och sedan får jag sova ut igen 😉 Tycker verkligen det är jättejobbigt att kliva upp när det fortfarande är kolsvart ute men nu går vi mot ljusare tider 🙂

I helgen blir det nog mycket tid i TV-soffan framför skidskytte från Oberhof och Touren. Men hoppas även få till några skidturer, om nu inte all snö smälter bort då det töar rejält ute och snötäcket inte är direkt tjockt…

Passar iaf på att önska er en trevlig helg redan nu!

6 kommentarer på “Tillbaka i vardagen”

  1. Jag får önska God fortsättn. på år 2013 både till dig och din lilla fam.: David och lilla Siri ! Du har inte avslöjat några julklappar, inte ens Siris ! Här kommer ett enkelt, billigt och bergis bra förslag till leksak till Siri : E

  2. Mailet försvann ! Jo, denna urgamla leksak till busiga kissemissar : En papperstuss som man lindar ett snöre om och drar efter golvet. Hon kommer bergis att jaga det ! Garnnystan är ett annat alternativ, men då blir ju garnet lite tilltufsat och kanske inte så roligt att sticka av ! När börjar M M egentligen, så vi får se dig i TV- rutan igen ? Det vet vi ju kommer bergsäkert, då det spelades in redan i somras ! En annan sak jag undrar över är om man åker spark i Östersund och om man använder sparklåda till små barn ?

    1. Precis en sådan leksak fick Siri av Emma, 5 år nu i helgen. Den och garntoffsen som hon gjort blev snabbt favoriter 🙂 Jag har tyvärr inte full koll på när MM kommer att sändas men jag vet att det pratades om start i mars. Har tyvärr ingen spark här, men har funderat på att leta fram någon hemma i Helgum, har en bra backe utanför huset att susa nedför! Har inte så många sparklådor men jag själv åkte det när jag var liten 🙂

    1. Just nu när det inte är så mycket snö så är det klart bäst på ÖSK. Annars gillar jag de små mysiga elljusspåren på Frösön 🙂

  3. Måste bara säga att jag verkligen saknar dig i skidskyttet. Missade nästan inte en tävling när du var med 😀 kunde tom spela in om jag visste att jag inte vara hemma….

Kommentarer är stängda.