Tillbaka i vardagen

Har haft en underbar nyårshelg tillsammans med make och vänner i huset. Skönt att kunna bo nio pers under samma tak utan att det känns trångt 🙂 Vi har åkt skidor, ätit gott, sovit ut och haft grymt trevligt 🙂

Fulladdad med energi var det så dags att komma tillbaka till vardagen igår och nu har jag hunnit med två arbetsdagar, men jag saknar mina sovmornar… Bara en dag kvar och sedan får jag sova ut igen 😉 Tycker verkligen det är jättejobbigt att kliva upp när det fortfarande är kolsvart ute men nu går vi mot ljusare tider 🙂

I helgen blir det nog mycket tid i TV-soffan framför skidskytte från Oberhof och Touren. Men hoppas även få till några skidturer, om nu inte all snö smälter bort då det töar rejält ute och snötäcket inte är direkt tjockt…

Passar iaf på att önska er en trevlig helg redan nu!

6 Comments