Lugn helg

Har haft en mysig och lugn helg hemma med maken och katten. Ett skidpass och en löptur har avverkats men annars har den mesta tiden ägnats i tv-soffan framför skidskytte-vc från Oberhof och Tour de ski. Julen har också städats bort, Siri verkar sakna granen 😉
Igår blev vi bjudna (=jag ”råkade” bjuda in oss) på middag hos syster Jenny och Markus, gott och väldans trevligt. Idag fick vi även besök av syster Malin och Andreas, lika trevligt det 🙂

Annars har vi kollat på ”Sagan om ringen”-filmerna lite då och då. Jag såg tredje filmen på bio för en herrans massa år sedan, min och Davids första biodate, och nu tyckte jag att det var dags att kolla in de två första. Precis sett klart andra filmen och måste nog faktiskt se trean en gång till, minns inte riktigt hur de slutade. Men en sak är iaf säker, det är inte min typ av film med en massa äckliga varelser och dödande….

Imorrn är det dags för jobb igen och nu är även tiden inne att lämna ifrån oss nycklarna till lägenheten. Lite vemodigt känns det allt, men samtidigt skönt att bara ha ett boende att bekymra sig om.

Min önskan för kommande vecka är några minusgrader och några decimeter snö för just nu är det sorgligt grått ute och snötäcket börjar att bli oroväckande tunt…

 

2 kommentarer på “Lugn helg”

  1. Ja, många har liksom du städat ut julen, mina barn, barnbarn, min granne, min syster i Södertälje har oackså gjort det, men själv vill jag suga på julen några veckor till. Jag fyller år senare i jan. och aldrig har vi haft julgransplundring före dess och förresten, det är ju Knutsdag först 13 jan ! Har man julgransplundring fortfarande tro, med fiskdamm,varmkorv, glass, blåstutor, jullekar,m.m.? Det kanske lilla Siri hade gillat ! Skidskyttetävl. är inte som förr ! Vi svenskar saknar dig och tyskarna saknar sin Magdalena och ni bägge var ju själva krutet i alla damskidskyttefighter! Det blir aldrig mer som förr !

Kommentarer är stängda.