Sol :)

Känns som år och dar sen man såg solen sist, eller iaf sedan man hade möjlighet att vara ute och njuta av den. Men idag var en sån dag; sol, vindstilla och 15 minusgrader. Utsikten vid frukostbordet var inte dålig kan jag lova. Rustad med flera lager kläder och andningsmask gav vi oss iväg mot ÖSK för ett skatepass. Blev en dryg timme i ”gnirk-föret”, trots kylan njöt jag och kände mig nöjd över klädvalet då det var precis lagom.

Efter det blev det våfflor till lunch, längdåkning framför teven, även om jag erkänner att det blev en liten tupplur mitt i sändningen. Men vaknade upp precis när grabbarnas final skulle starta så jag fick se Teodor och Emil ta en finfin dubbel 🙂

Maken fixade gomiddag och nu har vi kollat in herrarnas skidskyttesprint från Ruhpolding. Hade gärna varit på plats för att njuta av stämningen, den lär som alltid vara magisk! Måste se till att uppleva den som publik någon gång, för tävla har jag faktiskt ingen lust med 🙂

Nu ska jag baka ut mitt bröd som jäst ett par timmar och sedan hoppas jag på besök av lillebror som tydligen är i stan över helgen.

Önskar er en fortsatt trevlig helg!