Arbetshelg

Måste börja med att tacka för alla gratulationer! Allt känns väldigt spännande och det är ovant att fler och fler byxor inte går att stänga 😉

Idrottsgalan var mycket trevlig och det var superkul att äntligen få vara med där och träffa en massa andra idrottare och andra trevliga människor. Skippade dock efterfesten och prioriterade sömn i en skön hotellsäng.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jobba den här veckan och ikväll tog jag mig faktiskt iväg på gymmet, var verkligen på tiden. Egentligen var jag skidsugen men nuförtiden när man inte behöver åka i 20 minusgrader så valde jag gymmet istället.
Imorgon jobbar jag fram till lunch och sedan sätter jag mig i bilen och kör ner till Sälen för ett event med Hello Sweden. På lördag eftermiddag kör jag sedan vidare till Stockholm för att kommentera skidskytte på Eurosport på söndag. Ganska nervös inför det men känner mig trygg bredvid Rickard som är rutinerad.

Efter tävlingarna på söndag bär det av hemåt igen så det blir galet mycket bilåkande den här helgen men både Sälen och kommentering känns jättekul så det blir nog en kanonhelg.
Önskar er alla en riktigt bra helg!

Jag och maken på Idrottsgalan, bild lånad från Sveriges Radio!
Stort tack till Odd Molly för supersnygg klänning 🙂

7 Comments