Bilhelg

Helgen som gick bestod som sagt av en herrans massa timmar i bil, men för en person som mig var det lite nyttig terapi. Jag är inget stort fan av att köra bil, inte långa sträckor (då jag gärna tar en tupplur lite då och då)  och framförallt inte när jag närmar mig storstäder med mycket trafik. Behövde inte köra in i innerstan i Stockholm utan behövde bara köra till Sundbyberg, men tre-fyra filer på en motorväg ger mig panikkänslor… Som sagt; bra träning för en lantis som mig. Är ju inte så tätt mellan bilarna i Helgum 😉

På väg till Sälen i fredags, magiskt vackert…

Mysigaste hotellrummet i Sälen 🙂 Jag har väl sagt att jag älskar kuddar? 

Veckan består av PwC-jobb och ikväll blev det en skidtur här på Frösön. Måste verkligen försöka komma igång lite bättre med motionerandet. Är ju trött jämt men efter ett pass känner jag mig faktiskt ganska pigg 🙂 Imorrn blir det en skidtur tillsammans med AM.

Ha det fint alla!

 

1 kommentar på “Bilhelg”

  1. Grattis till att 2 ska bli 3.:) Det där med trötthet vid graviditet känner jag igen. Härligt att du kan känna dig pigg efter ett träningspass dock.:) /Anneli

Kommentarer är stängda.