Toppenhelg

Har haft en riktigt bra helg som har innehållit allt jag ville; kvalitetstid med maken, sovmorgon, skidåkning, varm choklad, lek med katten, nya gardiner, restaurangmiddag och storstädning.
Igår begav vi oss till Svartsjöarna för ett par timmars skidåkning, inte så mycket sol men ändå en fin tur där vi avslutade med varm choklad i ett vindskydd där vi träffade min högstadiekompis Laila. Oväntat och trevligt 🙂

Fina klassiska spår vid Svartsjörna, bara 10-15 minuters bilfärd från Östersunds centrum.

Efter skidturen och lunch fick vi ett par besök och årets första semla intogs, mumsigt! Middag åt vi sedan på Winston Upstairs där jag beställde ett grillspett med pilgrimsmusslor och citron/ört-risotto, himmelskt gott!

I morse vaknade vi till den här utsikten:

Så det blev frukost och sedan bar det av till ÖSK för att skidpass, solen sken och jag passade på att få i mig en massa D-vitaminer och förhoppningsvis bli lite piggare framöver nu när vi går mot ljusare tider. I eftermiddag har fixat, pysslat och städat. Efter mycket funderande kom vi fram till att det såg lite tomt ut utan gardiner i vardagsrummet så det tog vi tag i och nu känns det mycket mer ombonat.

Nu ska jag ta tag i lite pappersarbete innan det blir sängen, läser en sjukt spännande bok just nu; Sandmannen av Kepler, rekommenderas!

5 kommentarer på “Toppenhelg”

  1. Låter härligt att du haft en sån skön helg, men de är du nog mer än värt. Vilken underbar utsikt ni har från huset, ja de ser även fint ut på insidan. Njut på nu å va rädd om dej/er.
    Dennis

  2. hi helena, what a great view!! and beautiful tracks. and a nice livingroom. it’s like a dream. you live at one of the best places in sweden 😉 andreas

Kommentarer är stängda.