Mot Nove Mesto

Kikar bara in här en snabbis för att önska en trevlig helg och meddela att jag om 1,5 timme börjar min resa mot tjeckiska Nove Mesto och en dag på skidskytte-VM.
Kollar in jaktstarterna imorgon, går på festligheter på kvällen och åker igen på måndag. Ska bli kul att få känna in stämningen som tydligen ska vara grym där nere 🙂

Veckan har varit fullspäckad med jobb, blir alltid så veckan innan det är dags för momsdeklaration som sker den 12:e nästan varje månad. Igår hann jag och maken dock med en sväng till Sollefteå där jag var på tandläkarundersökning (inga hål :)), gomiddag med föräldrarna på Gålsjö Bruk där jag även höll ett kort föredrag innan vi rullade hem till Östersund.
David bakom ratten och jag bakom ögonlocken 🙂

Nu måste jag göra mig i ordning och åka mot flyget, vi hörs!

3 Comments