Mot Nove Mesto

Kikar bara in här en snabbis för att önska en trevlig helg och meddela att jag om 1,5 timme börjar min resa mot tjeckiska Nove Mesto och en dag på skidskytte-VM.
Kollar in jaktstarterna imorgon, går på festligheter på kvällen och åker igen på måndag. Ska bli kul att få känna in stämningen som tydligen ska vara grym där nere 🙂

Veckan har varit fullspäckad med jobb, blir alltid så veckan innan det är dags för momsdeklaration som sker den 12:e nästan varje månad. Igår hann jag och maken dock med en sväng till Sollefteå där jag var på tandläkarundersökning (inga hål :)), gomiddag med föräldrarna på Gålsjö Bruk där jag även höll ett kort föredrag innan vi rullade hem till Östersund.
David bakom ratten och jag bakom ögonlocken 🙂

Nu måste jag göra mig i ordning och åka mot flyget, vi hörs!

3 kommentarer på “Mot Nove Mesto”

  1. Lycka till me trippen mot VM orten, måste nog kännas lite halvknepigt att åka dit och ”bara” titta. Hur som helst ha de gott där och va rädd om magen.
    Dennis

  2. Grattis till priset du fick, skulle tro att du är mer än värt det. Måste kännas kul att bli uppskattad på detta vis,inte bara för vad du gjort i spåret å på vallen. Men du verkar ju vara den personen som vill att alla ska må bra. Grattis än en gång å ha de så gott.
    Dennis

Kommentarer är stängda.