Helgum

Efter några dagar med en massa jobb så plockade jag igår eftermiddag upp syster Malin och så åkte vi till Helgum. Där lämnade jag av henne och sedan åkte jag till Sollefteå för en föreläsning inför ett kvinnligt affärsnätverk, Q-nätverket. Alltid kul att få träffa och diskutera med drivande människor.

I förmiddags blev det en skidtur på Helgums elljusspår tillsammans med syster Jennys hund Robbie. Härligt att få komma ut en sväng i dagsljus, svårt att hinna med det när man jobbar hela dagarna, men vi går mot ljusare tider 🙂 Ser fram emot att få kliva upp på morgonen när det är ljust!

Efter skidåkningen blev det lunch hos farmor och sedan hann jag även med ett besök hos mormor. Tur man inte åker hem så ofta, blir nämligen alltid en massa fika 😉
Imorrn tänkte jag också ge mig ut på skidtur och sedan träffa kusin Sara och guddotter My innan jag åker hem till make och katt. Längd-VM ska jag också kika på naturligtvis.

Trevlig helg till er alla!

1 kommentar på “Helgum”

  1. Va härligt! Här i Tyresö är det nu ljust när jag går till jobbet….en himla skillnad! På söndag ska Adam prova på skidskytte. En heldag i Täby. Han är så laddad! Hälsn fam Solem

Kommentarer är stängda.