Eurosport

Befinner mig i Stockholm, eller i Solna rättare sagt, för att kommentera skidskytte från Holmenkollen i helgen. Idag hann jag med en morgonprommis, långfrukost och damernas tremil från Val di Fiemme innan det var dags att kommentera skidskyttejaktstarterna.
Nervöst och lite svårt när det räknas ner för reklam i lurarna, har ju lärt mig att man inte ska prata i mun på andra 😉 Men Rickard som jag sitter bredvid är ett proffs så det känns tryggt.

Ikväll har jag en lugn myskväll med mig själv och den sparkande lilla krabaten i magen 🙂
Har laddat med lördagsgodis, tidningar och bok, är ju dessutom dags för andra chansen i Mello….

Imorrn blir det en fullspäckad dag med Vasaloppet, herrarnas femmil på längd-VM och självklart två skidskyttemasstarter. En drömsöndag för en tv-tittare med andra ord 🙂

Hoppas ni har en härlig helg!

4 kommentarer på “Eurosport”

  1. Tyvärr så hördes ni så dåligt i sändning så jag var tvungen att följa skidskytte på en annan kanal.

  2. Du va ju som ett TV proffs, snyggt jobbat det där kan ju bli nåt i framtiden att jobba me eller hur? Låter härligt att de rör på sej i magen va rädd om dej nu å ha de gott.
    Dennis

  3. Saknar dig i Skidskytte – VM I Oslo ! Kommer ihåg då du fightades i spåren med Magdalena Neuner, Tora Berger, Kajsa Mäkäräinen, Dobratjeva, Semerenko och mest minns jag den där onsd. den 9 mars, 2010 i Chanty Mansijsk i Ryssland , den där dimmiga sibiriskt kalla dagen, då du dök upp ur dimman som ” gubben i lådan” och var den enda som sköt fullt, 20 poäng! Du slog alla, Tyskland, Norge, Finland, Ryssland, Vitryssland och du kom i mål som Guldmedaljör och stråla av glädje och Staffan hade glädjetårar i ögonen! Det var en helt magisk dag ! Jag skulle gärna vilja se den där tävlingen i repris i TV !Och jag tror inte jag är ensam om att få uppleva den igen !

    1. Jag måste göra en rättelse ang. den där tävl. i Chanty- Mansijsk. Det var inte år 2010, utan år 2011. Det blev väl din sista tävling som regerande V- CUPskidskytt och din sista tävl. i din skidskyttekarriär körde du på samma plats ifjol 2012. Så, Chanty- Mansijsk har väl antagl. en spec. plats i ditt hjärta !

Kommentarer är stängda.