Åre och nya mål :)

Har jobbat för fullt den här veckan, alltid lika stressigt varje månad inför momsredovisningen den 12:e. Men nu är det helg, jag har gjort allt det viktigaste och kan bara slappna av. Blir Åre i helgen och jobb tillsammans med SOK och deras Olympic day där barn får prova på olika olympiska idrotter. Ska bli jättekul, dessutom visar väderprognosen strålande sol 🙂

Har funderat lite de senaste veckorna vad jag ska hitta på för mål efter graviditeten, tycker det är mycket roligare och lättare att träna om jag har ett mål att sträva mot. Nu handlar det mer om att röra på sig och motionera så mycket som kroppen tycker är ok. För visst är det skillnad, känner mig tyngre för varje gång på skidorna, hjärtat slår fortare och jag blir väldigt andfådd.
Men efter sommaren vill jag ha något att jobba mot och det lutar nog åt att jag ska försöka ge mig på en svensk klassiker 2014!
Skidåkningen och löpningen ser jag inte som ett hinder (har ju redan provat Lidingöloppet och överlevt), simmningen ska jag nog kunna plaska mig igenom på något vis, men det är den här jäkla cyklingen. Det är ju sjukt långt med 30 mil på en cykelsadel…. Men om jag bestämmer mig så är det klart att jag ska klara av det, jag ska bara sluta tveka och verkligen bestämma mig!

Men först en solig och inspirerande helg i Åre 🙂

9 kommentarer på “Åre och nya mål :)”

 1. jag hade tänkt fråga dig om du inte funderat på att åka Vasaloppet nån gång, inte som elitsatsning som Brink, men som motionär. Känns som du redan svarat 😉

 2. Vad kul att du funderar på att göra den svenska klassikern! Jag har själv simmat Vansbrosimningen 10 gånger, senast 2012, det är en härlig upplevelse! Lycka till med kommande mål Helena! Du är saknad i skidskyttet!!!

 3. Cyklingen fixar du, du borde ju ha tränat tillräckligt med pannben för eventuell misär…hehe.
  Det svåra kan väl möjligtvis vara att få tillräckligt med mil i benen i Jämtland innan VR (Vätternrundan) men det fixar du med rätt kläder och cykel! Det lär ju bli tufft att cykla något i sommar för att hinna få in en känsla men med en cykelcross kan du börja i tid nästa år, skivbromsar tar bra även om det är blött ute jämfört med fälgbromsar på en racer.

  Hör av dig om du undrar något, annars finns det hur mycket info som helst i övrigt på http://www.happymtb.org och säkerligen några som deltar från Östersunds CK som kan dela med sig av mer info specifikt för träning i Jämtland. De kommer jag nog kontakta själv när jag flyttat tillbaka!

 4. Vad roligt att du vill försöka dig på klassikern! Jag gjorde den för första gången för ett par år sedan och jag gillade det! Roliga tävlingar och härlig stämning på alla loppen 🙂 Klart du fixar cyklingen!
  /Emma

 5. Spännande att du funderar på klassikern. Håller med att det är mycket lättare om man har ett mål med träningen. Själv funderar jag på Vasaloppet nästa år, när barnen börjar bli ”stora”(3,4,6). Lycka till med målet! /Anneli

 6. Hej Helena !

  Din egen poäng är den allra viktigaste, att du själv verkligen bestämmer dig för vad du själv vill göra.

  Om beslutet är klart från ditt innersta då finns det ett mål som du kan arbeta framemot och som du säkert har styrkan och tålamodet att nå genom en inre ro.

  Kämpa på Helena och sköt om dig, klappa gärna Siri från mig 🙂

 7. Hej Helena!

  Jag har följt skidskytten noggrannt de senaste 5 åren och såklart även följt dig! Läste på din officiella blogg förut & även här. Första gången jag kommenterar nu dock, kände att det var dags efter alla år! 🙂

  Ville bara skriva en liten rad & önska all lycka i graviditeten. Det var faktiskt en gissning från mig när jag hörde att du skulle sluta. Tänkte att de ska ska utöka familjen lite! 🙂

  Må väl!

  Kramar,
  Fia

Kommentarer är stängda.