Åre och nya mål :)

Har jobbat för fullt den här veckan, alltid lika stressigt varje månad inför momsredovisningen den 12:e. Men nu är det helg, jag har gjort allt det viktigaste och kan bara slappna av. Blir Åre i helgen och jobb tillsammans med SOK och deras Olympic day där barn får prova på olika olympiska idrotter. Ska bli jättekul, dessutom visar väderprognosen strålande sol 🙂

Har funderat lite de senaste veckorna vad jag ska hitta på för mål efter graviditeten, tycker det är mycket roligare och lättare att träna om jag har ett mål att sträva mot. Nu handlar det mer om att röra på sig och motionera så mycket som kroppen tycker är ok. För visst är det skillnad, känner mig tyngre för varje gång på skidorna, hjärtat slår fortare och jag blir väldigt andfådd.
Men efter sommaren vill jag ha något att jobba mot och det lutar nog åt att jag ska försöka ge mig på en svensk klassiker 2014!
Skidåkningen och löpningen ser jag inte som ett hinder (har ju redan provat Lidingöloppet och överlevt), simmningen ska jag nog kunna plaska mig igenom på något vis, men det är den här jäkla cyklingen. Det är ju sjukt långt med 30 mil på en cykelsadel…. Men om jag bestämmer mig så är det klart att jag ska klara av det, jag ska bara sluta tveka och verkligen bestämma mig!

Men först en solig och inspirerande helg i Åre 🙂

9 Comments