Fullspäckad vecka

Imorrn 6:30 flyger jag ner till Stockholm där jag blir några dagar för boklanseringen, på onsdag bär det av till Sundsvall, på torsdag tänkte jag hinna göra en arbetsdag på PwC innan det blir boksignering i Östersund. Turnén avslutas i Sollefteå på fredag och sen ska jag nog sova hela nästa helg 😉

Har iaf haft en mysig helg med make och Siri, hunnit med en massa fix i huset, städning, pappersarbete och lite tid ute i solskenet.
Bjuppar på lite bilder:

Renar på vägen när jag åkte hem från föreläsningen i Härnösand i fredags; söta men dumma….

Blev en skidtur på Storsjön igår förmiddag, underbart!

När dammsugaren drar igång så söker Siri skydd i lådan under handfatet på toaletten 🙂

Nu ska jag kvällsfika lite och hoppa i säng för en tidig uppstigning imorrn, vi hörs!

3 kommentarer på “Fullspäckad vecka”

 1. Rejäl arbetsvecka för dig.
  Ta det lugnt och tänk på både dig och bebben! 🙂
  Såg på Mästarnas Mästare nyss. Vilket härligt ställe ni var på i Grekland. Vad hette det? Ligger det på fastlandet?
  Hoppas du lyckas skrapa ihop några fler poäng nästa vecka. Trist om du skulle åka ut! 🙂
  Ha det gott!

 2. Så kul få se dej i bild igen, hoppas nu att du kommer igång å plockar poäng. hur de än går så är det ju ett bra program, men de är klart jag håller på dej och Magda. skidskyttar ligger mej varmt om hjärtat. Lycka till med resan nu å ha de gott å va rädd om magen.

 3. Trevliga bilder! Ser ju härligt ut med en skidtur på skön. Renar är ju inget man ser här söderöver så för en annan är det ju nästan lite exotiskt. Fina hur som helst!

  Och stackars Siri… lustigt att katter tycker att dammsugaren alltid är så farlig, men det kan man ju i och för sig förstå om man tänker sig själv hur det skulle vara… Då hade jag nog också gömt mig i min trygga låda. (fast det gör jag ju på sätt och vis redan, då min lägenhet är som en trygg låda för mig)
  Får hoppas att hon inte tar för vana att ”gå på lådan” i lådan så att säga… 😉 Belive me, I know. När jag var liten hade vi en katt som kunde hitta de mest lustiga ställen att gömma sina hemligheter på. Usch! Men hon kanske har börjat vara ute?

  Hoppas boksigneringen gick bra. Ta det lugnt och ha det så bra.
  Anders

Kommentarer är stängda.