Fullspäckad vecka

Imorrn 6:30 flyger jag ner till Stockholm där jag blir några dagar för boklanseringen, på onsdag bär det av till Sundsvall, på torsdag tänkte jag hinna göra en arbetsdag på PwC innan det blir boksignering i Östersund. Turnén avslutas i Sollefteå på fredag och sen ska jag nog sova hela nästa helg 😉

Har iaf haft en mysig helg med make och Siri, hunnit med en massa fix i huset, städning, pappersarbete och lite tid ute i solskenet.
Bjuppar på lite bilder:

Renar på vägen när jag åkte hem från föreläsningen i Härnösand i fredags; söta men dumma….

Blev en skidtur på Storsjön igår förmiddag, underbart!

När dammsugaren drar igång så söker Siri skydd i lådan under handfatet på toaletten 🙂

Nu ska jag kvällsfika lite och hoppa i säng för en tidig uppstigning imorrn, vi hörs!

3 Comments