Återhämtningshelg

Haft en helt sjukt stressig, intensiv och rolig vecka så nu passar det alldeles yppperligt med en helg i återhämtningens tecken.
Avslutade bokturnén i Sollefteå igår och sedan sov jag hemma i Helgum. Slocknade vid nio igårkväll och nästan 12 timmar sedan slog jag upp mina blå. Frukost och långpromenad med mamma och Robbie the dog har hunnits med. Nu sitter jag och kollar skidor från Falun, konstigt att det redan är sista Vinterstudiohelgen. Tiden går verkligen tokfort nuförtiden.

Efter att grabbarna gått i mål så kör jag hem till Frösön och fortsätter helgmyset med David och Siri. Till veckan blir det PwC-jobb och påsen kommer att tillbringas i svärföräldrarnas stuga i Sälen.
Har ett fåtal aktiviteter inplanerade i april och så ska det förbli, nu kommer jag att fokusera på redovisningsjobbet och att hinna återhämta mig lite mellan varven. Orken är inte vad den varit tidigare kan jag lova 😉

Önskar er alla en trevlig helg och bjuder på en bild från boksigneringen i Sundsvall.

4 kommentarer på “Återhämtningshelg”

 1. Tack för senast! Autograf, fotografering och bok i Östersund.
  Inte bara fotografens förtjänst att omslagsbilden till boken är så bra.
  Mammas och Pappas också!
  Alf Putte

 2. Hej Helena. Har börjat att läsa din bok och den berör och jag kan känna att man kan använda övningarna både på jobbet och för en själv.
  (På vägen hem i bussen bläddrade vi i boken och jag gjorde en av
  övningarna på Adam…..
  3 bra händelser:
  1) träffa Helena
  2)Kickan Randalls autograf
  3)Tävlade mot Bryntesson
  3 beröm till dig själv:
  1) Pratade med Helena
  2)Vann över Robin B i skidsimulatorn
  3) Vann över mamma i quizekampen
  3 saker jag är tacksam över:
  1)Att vi åkte in till stan
  2)Jag fick choklad av mamma på en tisdag
  3)Att min mamma är så snäll)

 3. Din bok står på min ”önskelista”. Ska hålla utkik efter den nu nästa gång jag besöker bokhandeln. 🙂
  Hoppas du får en härlig påsk. Ska oxå tillbringa den i Sälen, tror dina svärföräldrar har stuga på samma område. Vill minnas att jag såg dig på ”barnskidtävlingen” där förra året. Så vi kanske skidar på varandra där. 😉 Mvh Anneli

 4. Hej!

  Vi träffade dig i Åre Björnen på sportlovet när vi provade på skidskytte!
  Då lovade du att skicka idolkort till oss!
  De har kommit nu! Tack så jättemycket!

  Kram från oss

Kommentarer är stängda.