Återhämtningshelg

Haft en helt sjukt stressig, intensiv och rolig vecka så nu passar det alldeles yppperligt med en helg i återhämtningens tecken.
Avslutade bokturnén i Sollefteå igår och sedan sov jag hemma i Helgum. Slocknade vid nio igårkväll och nästan 12 timmar sedan slog jag upp mina blå. Frukost och långpromenad med mamma och Robbie the dog har hunnits med. Nu sitter jag och kollar skidor från Falun, konstigt att det redan är sista Vinterstudiohelgen. Tiden går verkligen tokfort nuförtiden.

Efter att grabbarna gått i mål så kör jag hem till Frösön och fortsätter helgmyset med David och Siri. Till veckan blir det PwC-jobb och påsen kommer att tillbringas i svärföräldrarnas stuga i Sälen.
Har ett fåtal aktiviteter inplanerade i april och så ska det förbli, nu kommer jag att fokusera på redovisningsjobbet och att hinna återhämta mig lite mellan varven. Orken är inte vad den varit tidigare kan jag lova 😉

Önskar er alla en trevlig helg och bjuder på en bild från boksigneringen i Sundsvall.

4 Comments