Påskledighet

Har jobbat på bra de här tre dagarna så därför tar jag ledigt imorgon och har således påbörjat hela fem dagars ledighet. Ska bli helt underbart!
Dessa dagar ska spenderas i Sälen i svärföräldrarnas stuga, bilar ner under morgondagen. Planen är att även Siri ska med så det blir spännande att se hur hon står ut med fyra timmars bilresa….

Hoppas på finväder och många härliga skidstunder på fjället, men ser även fram emot att mysa framför brasan, sova ut och äta god mat (och godis naturligtvis;)). Vi har planerat en helg i lugnets tecken, sista storhelgen på X antal år utan barn.

Har inte så mycket spännande att berätta för tillfället förutom att jag vill tacka för alla värmande ord i samband med boklanseringen, jag hoppas ni som köpt boken inte blir besvikna.
Passar på att önska er en riktigt härlig påsk!

Bild från Sälen 2007, håller tummarna för lika fint väder i år 🙂

4 kommentarer på “Påskledighet”

 1. Glad Påsk till Er alla. Hoppas du får en skön helg me allt vad det innebär.Ska nu försöka få tag på din bok, synd bara att du inte har skrivit i den men så är det när man inte kan var på dom platser du besökte. Ha de nu å va rädd om dej och det du bär på, ja förstås din man oxå.

 2. Härligt att se dig i spåret…..:-) Jag har själv en 4 årig dotter som har dig som idol! hon säger: ”Lena E-holm” en riktig stor ”fan” är hon. Jag har fått köpa nya skidor till henne och hennes mål är att bli lika bra som dig…. säger hon.
  Vi är ute i spåret så ofta vi kan. Ha det underbart och grattis till tillökningen.
  //Kim

 3. Hej!

  Vad roligt att du bloggar! Följer Mästarnas Mästare och hejar såklart på dig!! Har även precis beställt din bok, ser fram emot att läsa den 🙂 Tycker du verkar vara en fantastiskt ödmjuk och härlig person.

  Hälsn. Maria

Kommentarer är stängda.