Påsken i bilder

Har inte uppdaterat efter påsken, mest för att det inte hänt så mycket spännande. Jobb på dagarna och lite träning och slappande på kvällarna. Däremot trevligt att vi hade Davids bror med familj på besök några dagar men eftersom vi jobbade hela dagarna så hann vi tyvärr inte umgås så mycket. Siri var iaf väldigt nöjd med lekarna tillsammans Matilda och Sander 🙂

Våran påsk i Sälen var helt grym med underbart väder, skidturer på fjället, god mat, godis och mys. Blev ett flertal fräknar rikare och även några mindre klädsamma mörka pigmentfläckar i ansiktet, konstigt hur hela kroppen påverkas av en graviditet…

Bjuder på lite bilder:

Siri njöt av semestern 🙂

Trivdes i värmen framför brasan…

Fantastiskt väder och kanonspår.

Jobbar på fräknarna under en skidtur 🙂

Imorrn blir det en tur till IKEA för mig (och magen), David, syster Malin och Andreas. Trevligt, trevligt 🙂

7 Comments