Påsken i bilder

Har inte uppdaterat efter påsken, mest för att det inte hänt så mycket spännande. Jobb på dagarna och lite träning och slappande på kvällarna. Däremot trevligt att vi hade Davids bror med familj på besök några dagar men eftersom vi jobbade hela dagarna så hann vi tyvärr inte umgås så mycket. Siri var iaf väldigt nöjd med lekarna tillsammans Matilda och Sander 🙂

Våran påsk i Sälen var helt grym med underbart väder, skidturer på fjället, god mat, godis och mys. Blev ett flertal fräknar rikare och även några mindre klädsamma mörka pigmentfläckar i ansiktet, konstigt hur hela kroppen påverkas av en graviditet…

Bjuder på lite bilder:

Siri njöt av semestern 🙂

Trivdes i värmen framför brasan…

Fantastiskt väder och kanonspår.

Jobbar på fräknarna under en skidtur 🙂

Imorrn blir det en tur till IKEA för mig (och magen), David, syster Malin och Andreas. Trevligt, trevligt 🙂

7 kommentarer på “Påsken i bilder”

 1. Roliga bilder. Tack!
  Boken är mycket läsvärd – och lärorik för både aktiva och inaktiva.
  Alf Putte

 2. Har glömt bort att införskaffa din bok men får ta tag i det nu. 😀 Tittade precis på Mästarnas mästare. Lite synd att du åkte ut men Magda är fortfarande grym. Eller hur? Tack än en gång för all glädje du gett oss under din skidskyttekarriär.
  Lycka till med fräknarna och magen. ;D

 3. Lite synd att du åkte ut, men sååå kul få se dej i bild igen och även kul att höra allt du å Magda pratade om. Nu håller vi alla tummar för den näst bästa skidskytten. Ha de så bra nu å va rädd om magen.
  Dennis

 4. Hej hoppas allt är bra med er. kollade på MM igår och var lite synd du fick rulla en madrass på 60 kg och dom andra en boll. Hoppas veckan blir bra. Stefan:)

 5. Kollade nyss på Mästarnas Mästare, synd att du åkte ut! Bra kämpat.
  Hejade på dig!
  Du verkar vara en fantastiskt snäll och trevlig tjej!
  Hoppas allt går bra med bebisen.

Kommentarer är stängda.