Sista skidpassen

Nu känns det som att man tyvärr börjar närma sig säsongens sista skidpass. Så både i fredags kväll och idag så passade jag på att njuta av skatepass på Storsjöns is. Idag fick jag sällskap av Anna Maria, mycket trevligt 🙂
Igår var vi i Åre där både jag och maken tävlade i Årexco. Eller tävlade och tävlade, David körde 13 km i elitklassen medan jag promenerade after-ski-klassen. Min klass innebar att man skulle ta sig uppför den avslutande klättringen på ca 1,5 km, men eftersom jag kände att mina höfter inte skulle palla att skate så brant uppför så länge så valde jag att gå till fots istället. Jag blev stum, svettig och anfådd så det kändes faktiskt som en riktigt tävling, behövs ju iofs inte så mycket för att det ska kännas riktigt jobbigt nuförtiden….
Var iaf en grymt rolig dag i Åre med en massa kända ansikten.

Kvällspass på Storsjön i strålande sol i fredags, livskvalitét 🙂

Trivs som fisken i vattnet i mina träningskläder från Flåsa som är gjord för gravida. Skönt att slippa tights som trycker obehagligt på magen och jackor som håller på att spricka i dragkedjan. Med en växande mage uppskattar jag verkligen att någon tänkt till 🙂

Förra söndagen gjorde vi en utflykt till Sundsvall tillsammans med syster Malin och Andreas. Blev en hel del inköp på IKEA, bland annat spjälsäng, sängkläder och badbalja. Fyndade även en barnvagn på Blocket som vi fick med oss hem därifrån. Nu saknas bara en bilbarnstol och lite andra smågrejer sedan är vi redo för bebisen, iaf utrustningsmässigt 😉

Nu väntar en vanlig vecka med jobb och förhoppningsvis lite träning. Full fart på jobbet nu med bland annat deklarationer. Önskar er en trevlig vecka!

3 Comments