Helgum

Visst varit tyst här ett tag igen, ber om ursäkt för det. Blir lätt så när dagarna rullar på och att det inte händer något särskilt att berätta om. Jag jobbar på för fullt (stressiga tider med deklarationer för tillfället….), sover, växer om magen och försöker hinna/orka röra lite på mig.

Helgen spenderas hemma i Helgum hos föräldrarna, ska passa på att mysa och äta en massa gott. Rykten säger att det blir grillat till middag imorrn 😉
Ska även fira lillebror lite då han fyllde 19 igår. Sjukt vad åren går fort, 19 år!?! Han var ju nyss en liten plutt….

Önskar alla en grym helg så ska jag försöka bli en bättre bloggare, men lovar inget 😉

2 kommentarer på “Helgum”

  1. Jag har köpt din bok och tycker om att ta del av ditt livs historia, både din privata och dina skidskyttememoarer om alla dina spännande ögonblick i skidspåren, både hemma i Sverige och ute i världen. Jag hoppas att många ska läsa och låta sig inspireras av din bok ! Du är en fin ambassadör för din hembygd ! Det tror jag alla håller med om, spec. alla i Helgum, ja i hela Ångermanland ! Och, inte minst : en bra förebild för alla sportintresserade ungdomar ! Det tycker jag, en gammal mormor i Norrbotten ! Trevlig Valborg på både dig, David, lilla Siri och lilla fröet i magen !!!

  2. Hej. Ja du tiden går jättefort…Adams storebror Anton blir 19 i höst och han tar studenten nu den 5:e juni….och jag undrar också vad tiden tog vägen. Kändes som det inte var så länge sen man födde honom. Så ta vara på tiden när bebisen kommer och njut!! Hälsa till David! Kram från Marina, Roffe,Anton och Adam.

Kommentarer är stängda.