1:a maj

Härligt med en ledig dag såhär mitt i veckan, dock en anings förvirrande då jag hela dagen haft ”söndagskänsla”.
Valborg firades hemma i lugn och ro med goa grannar. Tog en promenad för att eventuellt få se en brasa men som vanligt i Östersund var det för blåsigt för att man skulle våga tända elden. Men som sagt ett alldeles lagomt firande för mig 🙂

Idag har jag mest suttit vid skrivbordet och bokfört mitt eget företag, tog väldigt många timmar då det var x antal månader sedan sist. Men nu är det gjort och jag kan snart börja fila på bokslutet. Har även Davids företag att ta tag i….

Imorrn blir det jobb som vanligt men på fredag ska jag försöka jobba hemma i kombination med VAK (=VårdAvKatt). Lilla Siri ska nämligen opereras under morgondagen då vi tycker det räcker med en bebis i huset i sommar. Passar även på att Id-märka henne eftersom hon mer och mer börjar uppskatta livet utomhus. Lär ha en väldigt missnöjd katt med tratt i helgen….

Nu blir det sängen och inredningstidning för en dos vårinspiration!

3 kommentarer på “1:a maj”

  1. Hoppas att Siri och du har det bra efter operationen.
    Fortsätt blogga, för jag tror att dina fans vill följa dej länge, länge.
    Fick du något kort från Alf Putte?

Kommentarer är stängda.