Värme

Igår eftermiddag bjöd Östersund på de första varma stunderna för i år. Idag har vädret varit toppenfint men tyvärr så har jag mest bara tittat på solskenet inifrån kontoret. Men när jag kom hem från jobbet så tog jag mig ut på en timmes cykeltur, varmt trots att det faktiskt regnade lite stundvis. Längtar dock efter att väga några kilo mindre igen 😉

I torsdags så blev lilla Siri som sagt kastrerad och id-märkt. Allt har gått finfint men att ha tratt i 10 dagar ingick nog inte i hennes planer och att dessutom vara inomhus är inte särskilt populärt. Men hon passar på att sova en massa, gosa med oss när vi är hemma och ge oss onda ögat…

Skönt med ännu en kortvecka,även om det blir en hel del timmars jobb ändå då momsdeklarationerna måste göras den här veckan. Hoppas på finväder även i slutet av veckan när man har tid att vara ute lite mer 🙂

Nyoperarad, vinglig och trött.

Myser i soffan.