Möhippa och förkylning

I fredags styrde vi kosan mot Helgum för att igår fira såväl kusin Saras möhippa som hennes blivande make Jörgens svensexa.
Mycket trevlig dag där jag hängde i tills middagen var avslutad strax före klockan 21. Då tackade jag för mig och åkte hem till sängen i Helgum. Kände mig lite krasslig igår och idag är jag ordentligt förkyld 🙁 Var väl kanske dags med tanke på att jag inte varit förkyld sedan början av augusti. Kan nog även vara en liten varningssignal från kroppen om att börja ta det lite piano. Orken har dalat rejält den senaste tiden och jag har verkligen blivit frustrerad över  hur lite jag orkar; måste pausa när jag städar, cyklade en timme och började blöda näsblod osv så jag måste försöka acceptera att krafterna går åt till det lilla livet i magen just nu. Förhoppningsvis mindre än 7 veckor kvar nu 🙂

Bjuder på en bild av snygga kusin Sara under gårdagens möhippa 🙂 Gissa om jag längtar till bröllopet!?!

Måste även visa en bild på ett av alla underbara rådjur vi har här på Frösön, denna var bara ett fåtal meter från huset för några dagar sedan. Sjukt söt!

Siri har förresten åter hittat livsglädjen och blivit av med tratten. Idag har hon varit ute och njutit av friheten en större del av dagen 🙂

Önskar er en trevlig vecka!

3 kommentarer på “Möhippa och förkylning”

 1. Roligt att du orkar tänka på oss som följer dej i allt ditt görande.
  Hur länge ska du jobba? Ett råd: ta det lugnt!
  Alf Putte

 2. Hej!
  Jag brukar titta in lite då och då och läsa vad du/ni har för er. Vilken fin utsikt ni har från ert hus, måste vara oslagbart den här årstiden!
  Kan man inte få se en bild på dig och magen, gissar att du har en fin härlig kula nu när det inte är så lång tid kvar :).
  Kram

Kommentarer är stängda.