Helg och vila

Myser i soffan efter långfrukost och har fortfarande inte kommit ur morgonrocken. Härligt med en helt oplanerad helg och tid för att bara ta det lugnt. Har varit förkyld i två veckor men nu börjar det släppa, bara lite rethosta och lite nästäppa kvar. Men egentligen så känns det som att det kvittar då jag ändå blivit beordrad av läkare/barnmorska att ta det lugnt pga sammandragningar. Blir alltså dåligt med träning nuförtiden, endast några korta, långsamma promenader. Jag som verkligen hatar att gå sakta… Men det är bara att inse att jag själv inte är prio ett längre, kan nog vänja mig vid det 😉

Så det blir en helg i vilandets tecken, mitt mision idag är att plocka undan vinterjackor och vinterskor. Nu känns det faktiskt som att våren är här på riktigt 🙂
Har ju varit riktigt bra väder den senaste veckan men idag är det tyvärr molnigt.

Den här ljuvliga utsikten möttes vi av i söndags när vi kom hem från en helg i Borlänge.

Siri njöt av solen

Gillar inte när hon testar min höjdrädsla genom att spana från balkongräcket….

Siri njuter verkligen nu när det är så fint väder att vi kan ha dörren lite på glänt så att hon kan springa in och ut som hon vill. Hon måste ju in och gå på lådan emellanåt…. Vet inte hur man ska få henne att förstå att hela naturen är som en gigantiskt kattlåda….

Önskar alla en härlig helg så ska jag försöka få till någon magbild någon dag då det har efterfrågats, klippte även av mig mitt långa hår igår så det kanske även blir en frisyrbild. Men inte just nu då jag lär skrämma de flesta med mitt morgonrufs 😉

6 Comments