Helg och vila

Myser i soffan efter långfrukost och har fortfarande inte kommit ur morgonrocken. Härligt med en helt oplanerad helg och tid för att bara ta det lugnt. Har varit förkyld i två veckor men nu börjar det släppa, bara lite rethosta och lite nästäppa kvar. Men egentligen så känns det som att det kvittar då jag ändå blivit beordrad av läkare/barnmorska att ta det lugnt pga sammandragningar. Blir alltså dåligt med träning nuförtiden, endast några korta, långsamma promenader. Jag som verkligen hatar att gå sakta… Men det är bara att inse att jag själv inte är prio ett längre, kan nog vänja mig vid det 😉

Så det blir en helg i vilandets tecken, mitt mision idag är att plocka undan vinterjackor och vinterskor. Nu känns det faktiskt som att våren är här på riktigt 🙂
Har ju varit riktigt bra väder den senaste veckan men idag är det tyvärr molnigt.

Den här ljuvliga utsikten möttes vi av i söndags när vi kom hem från en helg i Borlänge.

Siri njöt av solen

Gillar inte när hon testar min höjdrädsla genom att spana från balkongräcket….

Siri njuter verkligen nu när det är så fint väder att vi kan ha dörren lite på glänt så att hon kan springa in och ut som hon vill. Hon måste ju in och gå på lådan emellanåt…. Vet inte hur man ska få henne att förstå att hela naturen är som en gigantiskt kattlåda….

Önskar alla en härlig helg så ska jag försöka få till någon magbild någon dag då det har efterfrågats, klippte även av mig mitt långa hår igår så det kanske även blir en frisyrbild. Men inte just nu då jag lär skrämma de flesta med mitt morgonrufs 😉

6 kommentarer på “Helg och vila”

 1. Hej på er!Min kuskin fick en liten prinsessa igår och då började man tänka på hur det var….den där väntan på slutet….och alla som frågade….och när barnet sen kom….då fanns inte världen utanför….man levde som i en bubbla där på BB och var 200% närvarande föräldrar.*s* Och man kunde inte förstå vad man gjorde innan man blev tre….haha. Kram från fam Solem

 2. Hej Helena!

  Hoppas att du mår bra nu när det börjar dra ihop sig (i dubbel bemärkelse…) och att du inte har ont. Spännande! Japp, det är ju som du säger något att vänja sig vid, att ha en ny människa att börja bry sig om och ha i fokus. Men den omställningen lär inte vara något problem för dig, som ju inte alls är något ego. 🙂 Kanske mest jobbigt för Siri som får lite konkurrens om uppmärksamheten… 😉 Roligt förresten att hon verkar pigg nu. Söt som alltid.

  Vad brukar du göra de dagar du är hemma med din mage? Nåt kul eller mest vila?

  Må gott och ta det lugnt!
  hälsning från Anders

 3. Hej Helena

  Jag ser att ni har det mysigt på Frösön genom dina fina ögonblick med sköna färgnyanser i naturbilder och på söta Siri som mår så gott.

  Ha de gott nu när de nu närmar sig …

 4. Helena!

  Allt klär en skönhet. Vad gör det om håret är rufsigt, det är ju coolt det också.
  Önskar dig allt gott.

 5. Helena! Vi vet ju alla att ni snart blir tre, och både du och David kommer att vara fullständigt uppslukade av det lilla underverket…
  Men vi är nog också många som hoppas på en hälsning från familjen Ekholm nån gång ibland sådär via din blogg!

  Hälsningar Anna

 6. Jag väntar på att få se bilder på din babymage och din nya frisyr, som du har lovat. Det är ju mest spännande för dig själv så klart, men också för David, din mamma och inte minst din mormor !Jag är själv mormor till 5 barnbarn och varenda gång var det lika spännande! Har du varit på ultraljud? Hur är det med namn, har ni klart med flick- och pojknamnn? Jag kommer att sakna ditt långa vackra blonda hår, men det är skönt och mer lättskött med kort ! Du är säkert söt i din korta nya frisyr !

Kommentarer är stängda.