Student och bröllop

I torsdags styrde vi kosan mot Helgum där det blev firande av kusin Ida som tog studenten dagen innan. God mat och kul att träffa nästan hela tjocka släkten i det underbara vädret 🙂
Fredagen blev lugn med sovmorgon, fotografering av tjockmagen, fixande inför lördagens stora händelse och umgänge med familjen. Alla syskon med respektive var hemma så det blev 10 pers som trängdes runt middagsbordet.

Igår var det så dags för kusin Saras bröllop där hon och Jörgen lovade varandra evig kärlek i Helgums kyrka. Sjukt fint brudpar och fin cermoni. Sedan bar det av till Forsmo där bröllopsfesten gick av stapeln, jag och David hade äran att vara toastpar, första gången för mig så det var lite pirrigt men vi tror att det blev lyckat.
Jag höll ut en stund efter middagen och följde alla dansande människor från sidan av dansgolvet, men vid elvatiden kastade jag in handduken och åkte hem till sängen. Orken är inte alls på topp nuförtiden…

Nu väntar fyra arbetsdagar och sedan bär det av hem till Helgum igen för att fira lillebror som tar studenten på fredag. Sedan återstår bara fyra dagar till att arbeta innan jag går på långledigt 🙂

Bjuppar självklart på lite bilder från de senaste dagarna:

I torsdags blev det en liten prommis nere vid Storsjön.

Tjockisen i kyrkan innan vigseln.

Finaste brudparet 🙂

Jag och syster höll tal till vår kära kusin och ”extrasyster” 🙂

4 kommentarer på “Student och bröllop”

  1. Vad roligt att få se dig med bebismagen! Tänk att snart blir ni föräldrar! 🙂

  2. Jag förstår att din kusin Saras vigsel i din hembygds vackra kyrka i Helgum väckte vackra minnen från den stunden då du och David lovade varann evig trohet i samma kyrka för snart 3 år sedan. Forsmo påminner mig om den lilla söta bron som man kunde se från tågfönstret , en gång för länge sedan. Kanske den finns kvar. Nu är det väl inte många veckor kvar till den spännande tilldragelsen !Du skriver väl och berättar om det blev en kille eller en tjej ! Lycka till och ha en skön sommar!

  3. Tack för roliga och fina bilder!
    Den på ”tjockisen i kyrkan” var topp´en!
    Alf Putte

  4. Håller med, det var verkligen ett vackert bröllop och ett vackert par! Det är ju tjusningen med mitt jobb, att man får vara med i kyrkan på bästa plats också, hehe..
    Grattis till kommande bebben 🙂

Kommentarer är stängda.