Student och bröllop

I torsdags styrde vi kosan mot Helgum där det blev firande av kusin Ida som tog studenten dagen innan. God mat och kul att träffa nästan hela tjocka släkten i det underbara vädret 🙂
Fredagen blev lugn med sovmorgon, fotografering av tjockmagen, fixande inför lördagens stora händelse och umgänge med familjen. Alla syskon med respektive var hemma så det blev 10 pers som trängdes runt middagsbordet.

Igår var det så dags för kusin Saras bröllop där hon och Jörgen lovade varandra evig kärlek i Helgums kyrka. Sjukt fint brudpar och fin cermoni. Sedan bar det av till Forsmo där bröllopsfesten gick av stapeln, jag och David hade äran att vara toastpar, första gången för mig så det var lite pirrigt men vi tror att det blev lyckat.
Jag höll ut en stund efter middagen och följde alla dansande människor från sidan av dansgolvet, men vid elvatiden kastade jag in handduken och åkte hem till sängen. Orken är inte alls på topp nuförtiden…

Nu väntar fyra arbetsdagar och sedan bär det av hem till Helgum igen för att fira lillebror som tar studenten på fredag. Sedan återstår bara fyra dagar till att arbeta innan jag går på långledigt 🙂

Bjuppar självklart på lite bilder från de senaste dagarna:

I torsdags blev det en liten prommis nere vid Storsjön.

Tjockisen i kyrkan innan vigseln.

Finaste brudparet 🙂

Jag och syster höll tal till vår kära kusin och ”extrasyster” 🙂

4 Comments